Η Αθηνά Οικονομάκου αποκάλυψε ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνει μετά την καραντίνα

Η Αθηνά Οικονομάκου αποκάλυψε ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνει μετά την καραντίνα

Μπορείς να φανταστείς;

Η Αθηνά Οικονομάκου μετά από πάρα πολύ καιρό έκανε το βράδυ της Κυριακής ένα question & answer παιχνίδι με τους followers της, έπειτα από απαίτησή τους φυσικά. Η ηθοποιός δεν τους χάλασε χατίρι και ξεκίνησε να απαντά στις ερωτήσεις που της έκαναν. Μεταξύ άλλων μάθαμε πόσα κιλά είναι- θα πάθεις πλάκα μόλις μάθεις- αλλά και πως είναι έτοιμη να κάνει και ένα δεύτερο παιδάκι με τον αγαπημένο της.

Ένας από τους followers της τη ρώτησε και πιο θα είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνει μόλις τελειώσει όλη αυτή η κατάσταση που βιώνουμε και βγούμε από την καραντίνα. Μπορείς να φανταστείς τι απάντησε η ηθοποιός; Σκέψου τι θα έκανες εσύ, και μετά σκέψου αν αυτό θα ταίριαζε και στην Αθηνά. Πάει κάπου το μυαλό σου;

Η Αθηνά έδωσε την απάντησή της και πραγματικά δεν θα μπορούσαμε να ταυτιστούμε περισσότερο μαζί της. Αυτό σκεφτόμαστε και παίρνουμε δύναμη όσες μέρες περνούν κι εμείς ακόμη μένουμε μέσα. Ας κάνουμε λοιπόν υπομονή και αυτόν το μήνα για να είμαστε όλοι καλά και σίγουρα θα κάνουμε πράξη όλα τα σχέδιά μας.

Μπες στη gallery και δες τι θέλει να κάνει η Αθηνά μετά την καραντίνα.