«Είπα ψέματα για να την προστατέψω», η αποκάλυψη του Johnny Depp που μας σόκαρε

«Είπα ψέματα για να την προστατέψω», η αποκάλυψη του Johnny Depp που μας σόκαρε

Τώρα όλα αποκαλύπτονται

Εδώ κι έναν χρόνο ο Johnny Depp και η Amber Heard βρίσκονται σε μία δικαστική διαμάχη, με τον ηθοποιό να έχει καταθέσει μήνυση εναντίον της για συκοφαντική δυσφήμιση αξίας 50 εκατομμυρίων δολαρίων. Πρόσφατα μάθαμε πως η Amber και ο δικηγόρος της έκανα έφεση για τη δίκη, όμως ο δικαστής τέθηκε υπέρ του διάσημου ηθοποιού και η δίκη θα γίνει κανονικά.

Δεν ξέρουμε αν θυμάσαι αλλά ο Johnny Depp τον Μάρτιο του 2015 έχασε την άκρη του δαχτύλου του και μάθαμε τι ακριβώς συνέβη τότε, σε ένα βίντεο που δεν είχαμε δει ξανά. Το βίντεο προέρχεται από την αγωγή του Johnny εναντίον του πρώην δικηγόρου του, ο οποίος λέει ότι εισέπραξε αδικαιολόγητα εκατομμύρια δολάρια σε τέλη. Το περιστατικό προήλθε από αυτήν την αγωγή, επειδή ο δικηγόρος είχε προετοιμάσει μια συμφωνία κατά την οποία η κ. Amber υποτίθεται ότι είχε υπογράψει τη νύχτα πριν από τον καυγά.

Ο Johnny λέει πως είχε πει ψέματα για τον τραυματισμό του για να προστατέψει την Amber εκείνο το διάστημα. Είχαν παντρευτεί ένα μήνα πριν γίνει αυτό το ατύχημα. «Βασικά είχα έναν πολύ δυσάρεστο τραυματισμό που πραγματικά έπρεπε να την προστατεύσω εκείνη τη στιγμή», είπε ο Johnny στο βίντεο, το οποίο μόλις κυκλοφόρησε από τη DailyMail.com. «Και έτσι είπα ότι πιάστηκε στην πόρτα, σε αυτές τις τεράστιες πόρτες ακορντεόν σε αυτό το σπίτι, δεν συνέβη όμως αυτό. Έσπασε πράγματα, έριξε ένα μπουκάλι βότκας σε μένα και το χέρι μου στηριζόταν στο μάρμαρο του μπαρ».

«Το πρώτο μπουκάλι πέρασε ξυστά από το αυτί μου. Και το δεύτερο ήταν ένα μεγαλύτερο μπουκάλι που το πέταξε από αυτή την απόσταση και έσπασε στο μπαρ, όπου, με αυτό το δάκτυλο που τώρα αποκαλώ Little Richard, να είναι αυτό που κόπηκε, ενώ το κόκαλο έχει καταστραφεί εντελώς. Θέλω να πω, έμοιαζε με τον Βεζούβιο και έπειτα έκανα λοιμώξεις. Κατέληξα δύο φορές να έχω σταφυλόκοκκο, επομένως ήταν πολύ περίπλοκο. Προσπαθούσα απλά να μη χάσω το δάχτυλό μου, ξέρετε. Και έπειτα έπρεπε να αντιμετωπίσω την παραφροσύνη πως η γυναίκα με την οποία είχα παντρευτεί μου έκοψε το δάχτυλο».



H Amber τότε είχε ισχυριστεί πως ο Johnny είχε χάσει την ψυχραιμία του και την κατηγορούσε πως τον απάτησε με τον Billy Bob Thorton. Στη συνέχεια έβαλε το τραυματισμένο του δάχτυλο σε χρώμα κι έγραψε στον καθρέφτη «Billy Bob» και «Easy Amber», κάτι που δεν αρνείται ούτε ο ίδιος.

«Η γυναίκα μου τότε είπε πως τραυματίστηκα μόνος μου, χτυπώντας με μπουνιά τον τοίχο, κάτι που φυσικά δεν ισχύει».

Ο Johnny έχει πάρει προσωπικά το όλο θέμα και επιτέλους γιατί έπρεπε να λάμψει η αλήθεια. Η Amber παίρνει μετά από τόσα χρόνια αυτό που της αξίζει.