Σοκάρει η J.K. Rowling: «Είχα όλα τα συμπτώματα του Covid-19»

Σοκάρει η J.K. Rowling: «Είχα όλα τα συμπτώματα του Covid-19»

Η συγγραφέας των Harry Potter μιλά ανοιχτά για την εμπειρία της.

Ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις κι αυτό το αναγνωρίζουμε όλοι. Ένα τέτοιο ξέσπασμα ιού, με τον τρόπο που έγινε, είναι από αυτά που βλέπουμε στις ταινίες και δε φανταζόμαστε ότι θα μπορούσαν να συμβούν στην πραγματική ζωή. Γι’ αυτό και όλοι προσπαθούμε να προσαρμοστούμε και να μάθουμε όσα περισσότερα γίνεται σχετικά με αυτό, τη δράση και τα συμπτώματά του.

Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι πολλοί ασθενείς είναι ασυμπτωματικοί, ενώ άλλο το περνάνε πιο ελαφριά χωρίς να έχουν την ανάγκη να νοσηλευτούν στο νοσοκομείο. Και μάλλον σε αυτήν την τελευταία κατηγορία ανήκει η συγγραφέας των Harry Potter, J.K. Rowling.

Η Rowling, που πλέον αποτελεί θρύλο στον συγγραφικό τομέα -όχι τόσο για την γραφή καθεαυτή όσο για την τεράστια φαντασία και το universe που δημιούργησε- αποκάλυψε στο Twitter ότι τις τελευταίες δύο εβδομάδες είχε όλα τα συμπτώματα του COVID-19.

Δεν ξέρει με σιγουριά, όμως, ότι πράγματι είχε κορονοϊό γιατί δεν έκανε κάποιο τεστ, αλλά πέρασε αυτό το διάστημα στο σπίτι, ακολουθώντας τις οδηγίες ανακούφισης ενός βίντεο.




Η συγγραφέας δηλώνει ότι πλέον είναι καλά και δεν έχει συμπτώματα, οπότε ακόμα κι αν όντως ήταν κορονοϊός αυτό που πέρασε, τώρα το έχει ξεπεράσει.