Αναγνωρίζεις το κοριτσάκι της φωτογραφίας; Είναι γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός

Αναγνωρίζεις το κοριτσάκι της φωτογραφίας; Είναι γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός

Εμείς δυσκολευτήκαμε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ να καταλάβουμε ποια είναι.

Οι μέρες της καραντίνας συνεχίζονται και όλοι μας έχουν κάνει το απαραίτητο ξεσκαρτάρισμα σε ό,τι δε χρειαζόμαστε. Έχουμε φτιάξει ντουλάπες, έχουμε ξεκαθαρίσει τα νεσεσέρ μας, τα έχουμε κάνει όλα. Η αγαπημένη ηθοποιός, που βλέπεις στην κεντρική φωτογραφία, φαίνεται ότι αυτόν τον καιρό αποφάσισε να κάνει μια… ανασκαφή σε παλιά βίντεο και φωτογραφίες, και έτσι ανακάλυψε αυτό το στιγμιότυπο με τον μπαμπά της. «1997. Με τον μπαμπά... Τώρα με την καραντίνα σε ένα ξεκαθάρισμα που έκανα βρήκα κάποια (πολύ) παλιά βίντεο.. και θέλησα να μοιραστώ μαζί σας αυτό το στιγμιότυπο που με συγκίνησε πιο πολύ♥️ #daddysgirl», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Σίγουρα θα δυσκολευτείς να καταλάβεις ποια είναι, γιατί από τότε έχει αλλάξει πολύ. Θα σε βοηθήσουμε εμείς, όμως, μήπως και τα καταφέρεις. Η Ελληνίδα ηθοποιός είναι μία από τις πιο όμορφες γυναίκες της ελληνικής showbiz, είναι μόλις 24 ετών, είναι και χορεύτρια, ενώ έκανε το μεγάλο μπαμ στις τηλεοπτικές οθόνες μας το 2017, ως πρωταγωνίστρια σε τηλεοπτική σειρά. Αυτό το διάστημα τη βλέπουμε στη σειρά «8 λέξεις» στο ΣΚΑΙ, ενώ τελευταία έχει αρχίσει να μοιράζεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στιγμιότυπα με τον σύντροφό της, μιας και είναι πολύ ερωτευμένη.

Ίσως τώρα να αρχίζεις να καταλαβαίνεις σε ποια αναφερόμαστε! Ά, η μελαχρινή ηθοποιός έχει και φανταστικό κορμί, το οποίο θα ανακαλύψεις –μαζί με το όνομά της- στην παρακάτω gallery.

Διάβασε ακόμα: Αδημοσίευτες φωτογραφίες του GNTM 2 ήρθαν ξαφνικά στη δημοσιότητα (photos)