H Αφροδίτη, η καλλονή κόρη της Εβελίνας Παπούλια περιγράφει τις δύσκολες ώρες στο Λονδίνο (video)

H Αφροδίτη, η καλλονή κόρη της Εβελίνας Παπούλια περιγράφει τις δύσκολες ώρες στο Λονδίνο (video)

Η 20χρονη Αφροδίτη μίλησε για όλα

Η Αφροδίτη Λιάντου, η 20χρονη κόρη της Εβελίνας Παπούλιας επέστρεψε στην Ελλάδα, αφήνοντας πίσω το Λονδίνο στο οποίο σπουδάζει. Η νεαρή κοπέλα μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε της Κατερίνας Καινούργιου και αποκάλυψε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε εξαιτίας του κορονοϊού.

H νεαρή κοπέλα εξήγησε πως η κατάσταση στο Λονδίνο δεν ήταν καλή, η ίδια έσπευσε να απομονωθεί πριν τον υπόλοιπο πληθυσμό ενώ τις τελευταίες δύο εβδομάδες που έχει επιστρέψει στην Ελλάδα είναι σε καραντίνα παρέα με την μαμά της ενώ τόνισε:

«Έγραψα ένα τραγούδι για να στηρίξω εκείνους που περνούν δύσκολα με τον κορωνοϊό», είπε μεταξύ άλλων η κόρη της Εβελίνας Παπούλια, Αφροδίτη στην εκπομπή.



«Γνωρίζω πως αυτή η περίοδος είναι πολύ δύσκολη για όλους μας. Ωστόσο, η αναγκαστική απομόνωση με έκανε να εκτιμήσω την κάθε μου ημέρα περισσότερο αλλά και να σταματήσω να θεωρώ ακόμη και τα πιο απλά πράγματα δεδομένα. Ο δικός μου τρόπος, για να μην αφήσω αυτή την κατάσταση να με πάρει από κάτω, είναι γράφοντας μουσική.

Αυτό το κομμάτι λοιπόν, απευθύνεται στην οικογένεια μου και στους φίλους μου, που μου λείπουν ακόμα περισσότερο αυτήν την περίοδο και αναγκαστικά, για το καλό το δικό τους αλλά και το δικό μου, θα πρέπει να μείνουμε μακρυά ο ένας από τον άλλον. "Θα μείνω μακρυά
Ώστε να μπορέσω να σε δω πιο σύντομα.
Ώστε να μπορέσω να σε κρατήσω σφιχτά και να μη σε αφήσω να ξαναφύγεις.
Θα μείνω μέσα
Ώστε να μπορέσω να σε δω πιο σύντομα.
Ο μόνος τρόπος να κερδίσουμε αυτή τη μάχη είναι προστατεύοντας ο ενας τη ζωή του άλλου.
Θα μείνω μακρυά, θα μείνω μέσα», είναι οι χαρακτηριστικοί στίχοι του τραγουδιού.


https://www.instagram.com/p/B-US6lPJzy2

Δες και την Αφροδίτη στην καραντίνα παρακάτω