Γιος superstar νοσεί σοβαρά από Κορονοϊό (videos)

Γιος superstar νοσεί σοβαρά από Κορονοϊό (videos)

«Είναι αυτή τη στιγμή αρκετά άρρωστος και σε αυτοαπομόνωση», δήλωσε η star.

Έχουμε συνηθίσει να την παρακολουθούμε και να ακούμε με μεγάλη ανυπομονησία από τα χείλη της όλα όσα έχουν να κάνουν με τον «Πλανήτη Μόδα». Η 70χρονη είναι σιδηρά κυρία της fashion σκηνής, θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι fashion guru και έχει μια μακρά πορεία σε αυτόν τον χώρο. Αυτή τη φορά, όμως, στο βίντεο που θα τη δεις κι εσύ παρακάτω, η superstar δε μίλησε για κάποια νέα τάση της μόδας, ούτε έκανε fashion report.

Αντιθέτως, αποκάλυψε ότι η οικογένειά της «χτυπήθηκε» από τον Κορονοϊό μιας και ο γιος της είναι επιβεβαιωμένο κρούσμα και αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε αυτοαπομόνωση. Η ισχυρή γυναίκα της μόδας αποκάλυψε ότι ο γιος της είναι αρκετά άρρωστος. «Ο γιος μου είναι γιατρός. Είναι αυτή τη στιγμή αρκετά άρρωστος και σε αυτοαπομόνωση στο σπίτι. Αλλά όταν συνέλθει θα επιστρέψει στην Εντατική στο νοσοκομείο του. Είμαι πολύ περήφανη για αυτόν και τόσο ευγνώμων για όλους του επαγγελματίες υγείας που μάχονται να περιορίσουν την εξάπλωση του ιού και να σώσουν ζωές», ανέφερε χαρακτηριστικά η Anna Wintour.

https://www.instagram.com/p/B-p1JP0BxC8

Η γυναίκα-θρύλος της Vogue αποκάλυψε ότι ο γιος της, Charlie, κόλλησε τον ιό στο νοσοκομείο όπου εργάζεται, καθώς είναι γιατρός σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσοκομείου της Νέας Υόρκης.

Όπως θα δεις στο βίντεο, η Anna Wintour είναι συναισθηματικά φορτισμένη και αφού παίρνει μια βαθιά ανάσα λέει: «Όταν θα μπορέσει, θα επιστρέψει στο νοσοκομείο του. Είμαι τόσο περήφανη για αυτόν, και τόσο ευγνώμων σε όλους τους εργαζόμενους στον τομέα υγείας, τους νοσηλευτές, τους γιατρούς που μάχονται για να μειώσουν τη διασπορά του ιού και να σώσουν ζωές».



Διάβασε ακόμα: Αυτή η διάσημη χρεώνει 90 ευρώ για να μιλήσει μαζί σου με βιντεοκλήση και έφαγε τρελό κράξιμο