Αυτό που θα κάνει η Καίτη Γαρμπή στην καραντίνα θέλει τη συμμετοχή σου και θα σου φτιάξει το κέφι

Αυτό που θα κάνει η Καίτη Γαρμπή στην καραντίνα θέλει τη συμμετοχή σου και θα σου φτιάξει το κέφι

Η Κιβωτός της Καίτης έγινε το τραγούδι της καραντίνας

Λίγο το κλίμα του κορονοϊού που κάνει πιο επίκαιρη από ποτέ τη σκέψη πως το τέλος του κόσμου πλησιάζει, λίγο που η δεκαετία του 90 είναι πιο hot από ποτέ, η Κιβωτός, το τραγούδι της Καίτης Γαρμπή από το μακρινό 1997 είναι πιο επίκαιρο από ποτέ.

Η Γαρμπή, που κάθε Παρασκευή κάνει Live από το σπίτι της με τον αγαπημένο της Διονύση Σχοινά, είχε μια καταπληκτική ιδέα, την οποία θα πραγματοποιήσει με την βοήθεια του Αντώνη Ρέμου και ζητάει την συνδρομή όλων μας!



Η Γαρμπή εκτέλεσε ξανά την θρυλική Κιβωτό και θα την οπτικοποίησει με φωτογραφίες που θα στείλει ο κόσμος, δείχνοντας τους γονείς του. Το μήνυμά της ξεηγεί χαρακτηριστικά:



«Οι γονείς μας είναι η “Κιβωτός μας!” Και γι’ αυτο, παρ’ όλες τις ιδιαίτερες περιστάσεις που ζούμε, ο Αντώνης Ρέμος κι εγώ φτιάξαμε μια νέα εκδοχή του τραγουδιού «Κιβωτός» που θα την ακούσετε σύντομα! Πήραμε την πρωτοβουλία και με τη δική σας συμβολή θα δημιουργήσουμε το music video μέσα από δικές σας αγαπημένες στιγμές με τους γονείς σας!
Τα έσοδα θα δοθούν στην Κιβωτό Του Κόσμου, τον εθελοντικό μη κερδοσκοπικό οργανισμό ειδικής μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού.

Ανέβασε την αγαπημένη σου φωτογραφία με τους γονείς σου με το hashtag #kivotos2020 Ευχαριστώ τον αγαπημένο μου συνάδελφο Αντώνη Ρέμο για την ευγενική συμμετοχή του όπως επίσης ευχαριστώ πολύ τους φιλους μας.

Δες και την Κιβωτό της Καίτης, τους γονείς της παρακάτω