Σία Κοσιώνη: Η τρυφερή φωτό με τον γιο της και τον αδερφό του που «έριξε» το Instagram

Σία Κοσιώνη: Η τρυφερή φωτό με τον γιο της και τον αδερφό του που «έριξε» το Instagram

Δες τη φωτογραφία που ανέβασε

Η Σία Κοσσιώνη είναι μία από τις πιο κομψές γυναίκες δημοσιογράφους της ελληνικής showbiz και αρκετές είναι οι φορές που την έχουμε δει να ποστάρει στο Instagram account της στιγμές από την καθημερινότητά της. Βέβαια οι πιο χαριτωμένες και τρυφερές είναι αυτές που μας δείχνει τον γιο της να κάνει διάφορα πράγματα.

Μια από αυτές τις φορές είναι και η σημερινή μέρα, που η Σία Κοσσιώνη μας έδειξε την πιο γλυκιά και τρυφερή φωτογραφία της ημέρας. Η δημοσιογράφος φωτογράφισε σε ασπρόμαυρο φόντο τον δύο ετών γιο της με τον μεγαλύτερο αδερφό του και πραγματικά ήταν η πιο γλυκιά φωτό της ημέρας.

Ο μικρούλης έχει μεγαλώσει πολύ και είναι απίστευτα χαριτωμένος (όσο φαίνεται τουλάχιστον από την φωτογραφία). Η τελευταία και πιο πρόσφατη φωτογραφία που έβγαλε μαζί του ήταν πριν από μερικές ημέρες, στις 29 Μαρτίου, όπου έχουν βγει βόλτα οι δυο τους και μετρούν τα χαλικάκια στο παρκάκι.

Δεν βλέπουμε πολύ συχνά φωτογραφίες του, όταν όμως ανεβάζει φωτό του γιου της, πάντα είναι φανταστικές κι έχουν κάτι όμορφο και πολύ τρυφερό.

«Αντρικές υποθέσεις... ΥΓ: Θα μπορούσα να τους χαζεύω ώρες!», έγραψε στο caption που συνόδευε τη φωτογραφία της, με το post να έχει δυο ώρες μετά την ανάρτησή του πάνω από 3 χιλιάδες likes.