Φαίη Σκορδά: «Ξεσκεπάζει» τις φιλίες της showbiz

Φαίη Σκορδά: «Ξεσκεπάζει» τις φιλίες της showbiz

Τι είπε η ξανθιά παρουσιάστρια για τις συναδέλφους της (και όχι μόνο);

Πριν αρκετές εβδομάδες η ίδια η Φαίη Σκορδά ανακοίνωσε μέσω Instagram ότι έχει νοσήσει από Κορονοϊό και όπως προβλέπεται έμεινε εκτός δουλειάς για 14 ημέρες. Όλο αυτό το διάστημα η παρουσιάστρια δέχθηκε άπειρα μηνύματα αγάπης τόσο από θαυμαστές της όσο και από τους ανθρώπους της ελληνικής showbiz.

Για αυτήν τη συμπαράσταση την περίοδο που νοσούσε και για τις ανθρώπινες σχέσεις μίλησε πριν λίγες μέρες μέσα από την εκπομπή της «Το Πρωινό». Η Φαίη Σκορδά αναφέρθηκε στη φίλη της, Σταματίνα Τσιμτσιλή, αλλά και στην Κατερίνα Καραβάτου και τη Σμαράγδα Καρύδη.

«Επειδή κάναμε μια κουβέντα για τις σχέσεις και τα πρόσωπα που είναι γνωστά -τραγουδιστές, παρουσιαστές. Για εμένα είναι ένα διάστημα που θέλεις να βλέπεις το καλό του άλλου. Δηλαδή, εμένα μου βγαίνει πολύ αβίαστα να βλέπω την καλή πλευρά του άλλου, να θέλω να μάθω κάτι, να πάρω ένα τηλέφωνο παραπάνω. Λέω για τις σχέσεις τις φιλικές, δεν λέω για το ερωτικό κομμάτι, λέω για τους φίλους, για τους συνεργάτες. Το “τι κάνεις;” έχει άλλη αξία. Δηλαδή το διάστημα μόλις έμαθα ότι τα αποτελέσματα ήταν θετικά και ήμουν στο σπίτι. Πέρα που ήταν πολύ συγκινητικά τα μηνύματα που δέχτηκα από τον κόσμο - πάρα πολλά – πολύ συγκινητικό και συνάδελφοι, συνεργάτες, ηθοποιοί», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε λέγοντας: «Δηλαδή, όταν θα τύχει μέσα στο χρόνο να είμαστε καλά, θα τους ευχαριστώ δημοσίως, δηλαδή έδειξαν ένα ενδιαφέρον. Η Σμαράγδα Καρύδη, τώρα λέω κάποια, ενώ είναι άλλοι 100. Η γυναίκα είναι άνθρωπος, τέλος. Δεν το έκανε επειδή ήμουν εγώ. Είναι άνθρωπος, έχει μια πλευρά που τη χαρακτηρίζει. Ακόμα και συνάδελφοι. Δε θα βάλω μέσα τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, γιατί έχω μια άλλη σχέση χρόνων, που αυτό δε θα αλλάξει ποτέ. Που σαφώς και ξέρω ότι με νοιάζεται ό,τι και να γίνει. Παιδιά, η Κατερίνα Καραβάτου καταλαβαίνεις και πέντε πράγματα από τον άλλον, που δεν το κάνει για δημόσιες σχέσεις, είναι κυρία. Είναι ο τρόπος που κάποιος επιλέγει να γράψει ένα μήνυμα ή να κάνει ένα ποστάρισμα και μια δήλωση για να βγάλεις πέντε συμπεράσματα», είπε η Φαίη Σκορδά.

Διάβασε ακόμα: Είναι απίστευτο αλλά άγνωστοι χάκαραν το νέο site της Meghan Markle με τον πιο ντροπιαστικό τρόπο