George Clooney-Amal Alamuddin: Δε χωρίζουν και αυτή είναι η μεγαλύτερη απόδειξη

George Clooney-Amal Alamuddin: Δε χωρίζουν και αυτή είναι η μεγαλύτερη απόδειξη

Με μία κίνηση, το ζευγάρι βάζει «τέλος» στις φήμες που κυκλοφόρησαν.

Πριν λίγο καιρό ο George Clooney είχε εξομολογηθεί ότι έχει να δει 200 ολόκληρες μέρες τα δίδυμα παιδιά του. Και αυτό ήταν αρκετό για να ξεκινήσει η φημολογία ότι το λαμπερό ζευγάρι χωρίζει, επειδή δεν μπορεί να ακολουθήσει έναν κοινό τρόπο ζωής και πλεύσης.

Μια κίνηση του ζευγαριού, όμως, έρχεται για να δώσει «τέλος» σε αυτές τις φήμες. Ο George και η Amal αποφάσισαν να προχωρήσουν από κοινού σε δραστικές κινήσεις, ώστε να βοηθήσουν τον πληθυσμό που υποφέρει από τον Covid-19 ιό. Συγκεκριμένα, ο 58χρονος ηθοποιός και η 42χρονη δικηγόρος αποφάσισαν να κάνουν δωρεά πάνω από ένα εκατομμύριο δολάρια, διαθέτοντας αυτό το ποσό σε συναδέλφους του Clooney στο Hollywood μιας και οι παραγωγές αυτή τη στιγμή έχουν «παγώσει», αλλά και σε έξι διαφορετικές δράσεις οργανισμών, που μάχονται για την καταπολέμηση του Κορονοϊού.

Μεταξύ των οργανισμών είναι το Εθνικό Σύστημα Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου (NHS), η Λομβαρδία (μια από τις περισσότερο πληττόμενες περιοχές από Covid-19) και η Τράπεζα Τροφίμων του Λιβάνου.

Το λαμπερό ζευγάρι διέθεσε 250.000 δολάρια στο Motion Picture και Television home (όπου ο Clooney είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου), καθώς και στο ταμείο του Σωματείου Αμερικανών Ηθοποιών SAG-AFTRA. Ίδιο ποσό θα δοθεί και στο ταμείο του δημαρχείου του Λος Άντζελες, που παρέχει φροντίδα στα παιδιά των εργαζομένων στις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και στον τομέα της υγείας.

Διάβασε ακόμα: Quarantine rules: Μόνο η Κάτια Ταραμπανκό θα μπορούσε να βγει έτσι «για καφέ»