Ο πρώην της Jennifer Aniston έκανε live στο Instagram κι εκείνη σχολίασε

Ο πρώην της Jennifer Aniston έκανε live στο Instagram κι εκείνη σχολίασε

Και φυσικά την «έπιασαν» στα πράσα

Η Jennifer Aniston πριν από περίπου 6 μήνες έγινε μέλος της Instagram- ικής κοινότητας με την πρώτη της φωτογραφία να είναι αυτή με τα αγαπημένα της Φιλαράκια. Το account της έκανε ρεκόρ σε followers, αφού έσπασε και το ρεκόρ των Sussexes συγκεντρώνοντας ένα εκατομμύριο followers σε διάστημα 5 ωρών.

Έκτοτε την έχουμε δει να ποστάρει ουκ ολίγες φορές στο account της, αλλά να σχολιάζει post πρώην ομολογουμένως δεν το περιμέναμε. Όπως οι fans της λοιπόν ανακάλυψαν, η διάσημη ηθοποιός όχι μόνο παρακολούθησε το live που έκανε ο πρώην της στο Instagram, αλλά σχολίασε κιόλας σε αυτό.

Και όταν λέμε πρώην δεν αναφερόμαστε στον Brad Pitt, ούτε και στον Justin Theroux. Ο λόγος για τον John Mayer, με τον οποίο η Jennifer έβγαινε για κάποιο χρονικό διάστημα το 2008. Βέβαια ίσως το σχόλιο της να μην ήταν το ιδανικό, καθώς εκείνη τη στιγμή ο John Mayer, έλεγε κάτι πολύ σημαντικό και συγκινητικό για εκείνον, οπότε το σχόλιο της Jen ήταν κάπως άτοπο.

Μήπως τελικά δεν παρακολουθούσε το live από την αρχή και δεν ήξερε για τι πράγμα μιλούσε εκείνη την στιγμή ο πρώην σύντροφός της; Η Jennifer έκανε ένα σχόλιο με τρεις φατσούλες που γελάνε και η όλη φάση ήταν κάπως awkward.

Δες το αποδεικτικό στοιχείο στη gallery που ακολουθεί.