Η Μαρία του GNTM ποζάρει topless και τα σχόλια στο Instagram είναι άνευ προηγουμένου

Η Μαρία του GNTM ποζάρει topless και τα σχόλια στο Instagram είναι άνευ προηγουμένου

Η απάντηση της παίκτριας

Τη Μαρία Μιχαλοπούλου τη γνωρίσαμε μέσα από το Greece’s Next Top Model 2, και είναι ένα από τα κορίτσια που συμπαθήσαμε ιδιαίτερα. Μπορεί να ήταν άπειρη στο χώρο του modelling, όμως το πείσμα και η θέλησή της την έφτασαν μέχρι την τέταρτη θέση του παιχνιδιού. Όχι και άσχημα αν σκεφτείς πως ξεκίνησε από το μηδέν.

Και ενώ οι περισσότεροι αγρότισσα την ανέβαζαν, αγρότισσα την κατέβαζαν, η Μαρία τους απέδειξε πως μπορεί να τα κάνει όλα εξίσου καλά με το να πουλάει μήλα στη λαϊκή στον πάγκο του μπαμπά της. Από τότε που βγήκε από το σπίτι του reality μοντέλων, η Μαρία έχει κάνει τεράστια βελτίωση, ενώ δεν είναι και λίγες οι φωτογραφήσεις που έχει κάνει.

Μια φωτογραφία της ωστόσο δημιούργησε χαμό στο Instagram, μιας και αρκετοί ήταν αυτοί που τη θεώρησαν πρόστυχη. Η Μαρία ποζάρει topless χωρίς κανένα φίλτρο και καμία επεξεργασία, και πραγματικά πιστεύουμε πως η φωτογραφία της είναι πολύ όμορφη και δεν έχει κάτι πρόστυχο. Αντίθετα αρκετοί ήταν αυτοί που χωρίς ιδιαίτερα επιχειρήματα χαρακτήρισαν άσχημα την φωτογραφία της και έκαναν απρεπή σχόλια.

Η πρώην παίκτρια εννοείται πως δεν άφησε ούτε ένα αναπάντητο σχόλιο, ενώ δεν έλειψαν και αυτά που την εκθείασαν. Δες στη gallery που ακολουθεί τη φωτογραφία της και τα σχόλια που έκαναν.