MasterChef 4: Ήρθε η ώρα να δεις τον Γιώργο με μαγιό (και μας ευχαριστείς μετά) (photos)

MasterChef 4: Ήρθε η ώρα να δεις τον Γιώργο με μαγιό (και μας ευχαριστείς μετά) (photos)

Θα τρελαθείς

Ο Γιώργος είναι ένας από τους πολύ καλούς και αξιόλογους παίκτες του φετινού MasterChef και πολλοί είναι αυτοί που τον βλέπουν νικητή του reality. Ωστόσο γνωρίζοντας ήδη την τελική δυάδα, ξέρουμε ποιοι είναι αυτοί που θα κονταροχτυπηθούν στον τελικό, και ο Γιώργος δεν είναι μέσα σε αυτούς.

Στα μέχρι τώρα επεισόδια πολλές ήταν οι φορές που τον είδαμε να συγκρούεται με την Κατερίνα και να λογομαχεί και περιμένουμε με αγωνία να δούμε ποιος είναι αυτός που θα αποχωρήσει πρώτος τελικά ανάμεσα στους δυο τους.

Μέχρι να φτάσουμε όμως σε αυτή την αποχώρηση ας ρίξουμε λίγο μια καλύτερη ματιά στον παίκτη αυτό, ο οποίος εκτός του ταλέντου στη μαγειρική, δείχνει να έχει και ταλέντο στη γυμναστική. Και οι φωτογραφίες με τους θανατηφόρους κοιλιακούς του είναι ακριβώς η απόδειξη που θα σε πείσει.

Ο Γιώργος Λασκαρίδης έχει ένα απίστευτο κορμί, που θα το ζήλευε ακόμη και μοντέλο. Αν και τώρα που τον βλέπουμε ξανά, εύκολα θα μπορούσε να κάνει καριέρα και σε αυτόν τον χώρο. Το κορμί του είναι τρομερό και πρέπει πραγματικά να δεις τις φωτογραφίες που βρήκαμε από το Instagram account του.