Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Μόνο εκείνη θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο στις 5 το πρωί

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Μόνο εκείνη θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο στις 5 το πρωί

Η καραντίνα καλά κρατεί

Την Ηλιάνα Παπαγεωργίου τη γνωρίσαμε πριν από δύο χρόνια ως μέλος της κριτικής επιτροπής στην επιστροφή του Greece’s Next Top Model. Η κριτής «έμεινε στην ιστορία» καθώς κάθε ατάκα διαγωνιζόμενης ήταν για εκείνη μια απάντηση πως τα έχει κάνει όλα στη ζωή της. Τα memes που είχαν κυκλοφορήσει εκείνη την χρονιά ήταν απίστευτα, και η Ηλιάνα έκανε πλάκα με αυτό.

Φέτος ήταν κάπως πιο ήρεμη, όμως και πάλι βρέθηκε στο προσκήνιο, όταν έγινε γνωστή η σχέση της με τον rapper Snik. Οι δυο τους δείχνουν να είναι πολύ ευτυχισμένοι, και αναρωτιόμαστε πως βιώνουν τώρα την κατάσταση με την καραντίνα.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου από ένα story της πάντως μας απέδειξε πως δεν την πτοεί ούτε η καραντίνα, και ειλικρινά μόνο από εκείνη περιμέναμε να δούμε κάτι τέτοιο. Τι εννοούμε θα σου εξηγήσουμε ευθύς αμέσως. Η κριτής και μοντέλο, κάνει όλες τις δουλειές της και δεν φαντάζεσαι πόσος χρόνος της μένει.

Συγκεκριμένα η Ηλιάνα έγραψε σε πρόσφατο Instagram story της: «Έχω ξυπνήσει, έχω πιεί καφέ, έχω ετοιμάσει φαγητό, έχω κάνει ό,τι δουλειές είχα και είναι ακόμη 5 το πρωί. Επίσης πόσα μαλλιά; Εσείς όλα καλά; Υπομονή μπορούμε! Καλημέρα σου».

Και σε ρωτάμε πιστεύεις έχει κοιμηθεί καθόλου ή το παίρνει σερί από κάποια ώρα και κοιμάται μετά τις 5; Πάντως είναι αλήθεια πως μόνο από την Ηλιάνα θα μπορούσαμε να δούμε αυτό το story.