Μαρία Ηλιάκη: Αγνώριστο το κορμί της μετά από τόσες μέρες καραντίνας (videos)

Μαρία Ηλιάκη: Αγνώριστο το κορμί της μετά από τόσες μέρες καραντίνας (videos)

Το σώμα της δεν υπάρχει!

Η Μαρία Ηλιάκη είναι ένας πολύ θετικός άνθρωπος και με τέτοια ματιά αποφάσισε να δει αυτήν τη δοκιμασία που περνά το τελευταίο διάστημα όλη η ανθρωπότητα. Η γνωστή παρουσιάστρια δεν γκρινιάζει που μένει στο σπίτι λόγω Κορονοϊού, αλλά- αντιθέτως- φροντίζει να γεμίζει το χρόνο της με δραστηριότητες που την ευχαριστούν. Μία από αυτές είναι και η γυμναστική.

Η Μαρία μάλλον έχει αποφασίσει εν μέσω καραντίνας να φτιάξει κορμί «φέτες» και δεν παραλείπει καμία μέρα το πρόγραμμα γυμναστικής της. Γυμνάζεται κάθε μέρα και, όπως θα δεις στα παρακάτω βίντεο, το κορμί της πραγματικά δεν υπάρχει! Η Μαρία Ηλιάκη φορά ένα φανταστικό κολάν σε ροζ απόχρωση που δείχνει υπέροχα το κορμί της και από πάνω ένα bustier, το οποίο αποκαλύπτει τους καλογυμνασμένους κοιλιακούς της και μας προκαλεί να φωνάξουμε «WOW».



Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια η Μαρία φροντίζει πολύ τη σιλουέτα της και τον εαυτό της, έχοντας αποκτήσει ένα αξιοζήλευτο κορμί! Μήπως να δοκιμάσεις κι εσύ τις ασκήσεις τις Μαρίας Ηλιάκη. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα!



Διάβασε ακόμα: Shakira: Ο γιος της τη φωτογραφίζει όπως δεν την έχεις ξαναδεί