Η σπόντα Συνατσάκη σε Οικονομάκου: «Εγώ δεν φωτογραφίζομαι μαζί σου»

Η σπόντα Συνατσάκη σε Οικονομάκου: «Εγώ δεν φωτογραφίζομαι μαζί σου»

Τι συνέβη ανάμεσά τους;

Η Αθηνά Οικονομάκου και η Μαίρη Συνατσάκη είναι δύο πολύ καλές φίλες και συνεργάτιδες, και είναι και δύο πρόσωπα πολύ αναγνωρίσιμα της ελληνικής showbiz. Έχουν από τα πιο super Instagram accounts που έχουμε δει, ενώ και τα story που κάνουν πάντα έχουν ένα ενδιαφέρον. Πριν από δύο μέρες, τα δύο κορίτσια έκαναν μαζί ένα live στο Instagram, στο οποίο μίλησαν για το πώς βιώνουν την καραντίνα, τι κάνουν τις μέρες αυτές, και πως παραμένουν τόσο αισιόδοξες και χαρούμενες.

Η Αθηνά Οικονομάκου αποκάλυψε πως βλέπει και παίζει περισσότερο με το παιδάκι της, κάνει πράγματα με τον σύζυγό της, μαγειρεύει, δουλεύει και βλέπει και πολύ Netflix. Εννοείται γυμνάζεται και αυτό το βλέπουμε όλοι πολύ καλά. Εκεί που μιλούσαν βέβαια η Μαίρη Συνατσάκη πέταξε μια σπόντα στην Αθηνά και προβληματιστήκαμε.

Ο προβληματισμός μας βέβαια κράτησε μόνο μερικά δευτερόλεπτα, αφού καταλάβαμε τι ακριβώς ήθελε να πει η Μαίρη. Όταν η ηθοποιός αναφέρθηκε στην γυμναστική της, η παρουσιάστρια της απάντησε πως «εγώ για την καλοκαιρινή κολεξιόν δεν φωτογραφίζομαι μαζί σου».

Προφανώς αυτό σημαίνει πως η Αθηνά θα έχει χτίσει τέτοιο σώμα (όχι πως δεν το έχει ήδη) που η Μαίρη δεν θα θέλει να φωτογραφηθεί δίπλα της. Η Αθηνά της απάντησε πως δεν θα είναι τόσο εμφανή τα αποτελέσματα κι εκεί κάπου τα βρήκανε. Εμείς πάλι πιστεύουμε πως και οι δύο έχουν απίστευτο σώμα και πως ό,τι και να λένε αυτό δεν αλλάζει.

Μια βόλτα στα Instagram accounts τους άλλωστε θα σε πείσει.