13033: Βρήκαμε τα sms που θα έστελναν για μετακίνηση πρωταγωνιστές των ελληνικών σειρών

13033: Βρήκαμε τα sms που θα έστελναν για μετακίνηση πρωταγωνιστές των ελληνικών σειρών

Γιατί η καραντίνα δεν περνιέται αλλιώς

Πλέον τα μόνα μηνύματα που στέλνουμε –και αυτά που λαμβάνουμε είναι προς και από το 13033, όταν πρόκειται να κάνουμε κάποιου είδους μετακίνηση. Μη φανταστείς πως είναι πολλά τα μηνύματα αυτά, μία φορά την εβδομάδα, και αυτό αν δεν βαριόμαστε. Μόλις έγινε γνωστό όλο αυτό με το 13033, είδαμε κάποια από τα πιο τρολ sms που υποτίθεται έστελνε κάποιος.

Και μετά από αυτό το τρολάρισμα, εμφανίστηκε μπροστά μας αυτό και δεν μπορούμε να μην σου το δείξουμε. Τι μηνύματα πιστεύεις θα έστελναν οι πρωταγωνιστές των διάσημων ελληνικών σειρών για να βγουν έξω από το σπίτι τους;

Φαντάζεσαι την Ελένη Βλαχάκη να μένει συνεχώς στο σπίτι με την Κατακουζήνα (aka Κωνσταντίνο Κατακουζηνό); Σίγουρα θα την είχαν γκρεμίσει την οικία των προγόνων. Η Ντάλια Χατζηαλεξάνδρου που δεν ήξερε τι είναι τα «ψιλά» άραγε θα μπορούσε να στείλει μήνυμα για να βγει έξω από το υπερπολυτελές σπίτι της; Εμείς πάντως αν το είχαμε μέσα θα μέναμε.

Ας μην σε κρατάμε σε αγωνία. Μπες στη gallery και δες τις φωτογραφίες που συγκεντρώσαμε με τα μηνύματα των πρωταγωνιστών εν όψει απαγόρευσης της κυκλοφορίας.