Μένουμε σπίτι με τον Αντώνη Ρέμο: Το Twitter «πήρε φωτιά» κι όλη η Ελλάδα σχολίασε τo Mega (pics)

Μένουμε σπίτι με τον Αντώνη Ρέμο: Το Twitter «πήρε φωτιά» κι όλη η Ελλάδα σχολίασε τo Mega (pics)

Όλη η Ελλάδα διασκέδασε με την έκτακτη εκπομπή του Αντώνη Ρέμου

Η έκτακτη εκπομπή του Αντώνη Ρέμου στο Mega στις έντεκα το βράδυ της Παρασκευής, είχε από μέρες δημιουργήσει αναμονή κοινού. Κι είναι αλήθεια, πως ο Αντώνης κατάφερε με την ζεστή φωνή του, με τα τραγούδια του, με τις ξεχωριστές συνδέσεις με καλεσμένους να μας ζεστάνει και την δική μας ψυχή στην καραντίνα.

Το Twitter πήρε φωτιά όχι μόνο με το επίσημο hastag της εκπομπής, το #spitimetonantoni το οποίο συγκέντρωσε πάνω από 7.200 tweets αλλά και με παράλληλα τιτιβίσματα, όπως το #ρεμο με 1873 tweets, το #αντωνη με 1422 τιτιβίσματα, το #mega με 1856 tweets κι άλλα ακόμα τιτιβίσματα που όλα αφορούσαν την έκτακτη εκπομπή του Ρέμου.



Η εκπομπή ήταν μεν μαγνητοσκοπημένη όμως ένας μηχανισμός στην οθόνη κατάφερνε και έδειχνε live τα μηνύματα του κόσμου σε όλα τα social media. Την ίσια στιγμή και ο Αντώνης, δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram βιντεάκια από την εκπομπή.

Φυσικά ο κόσμος είχε απίθανο χιούμορ και στα τιτιβίσματά του εν μέσω καραντίνας και σίγουρα την εκπομπή αυτή θα την θυμόμαστε για καιρό. Ακόμα και η Live εκπομπή του Αντώνη Κανάκη στο Youtube, του Βινύλιο, έβλεπε τον Αντώνη και το Mega!

Δες τα καλύτερα tweets παρακάτω