Το τρυφερό στιγμιότυπο Υβόννης Μπόσνιακ-Αντώνη Ρέμου, που κανείς δεν είδε χθες

Το τρυφερό στιγμιότυπο Υβόννης Μπόσνιακ-Αντώνη Ρέμου, που κανείς δεν είδε χθες

Πρώτη φορά τους βλέπουμε έτσι

Τι και αν βρισκόμαστε σε καραντίνα, για λίγο εχθές το βράδυ νιώσαμε όλοι πως πήγαμε στα μπουζούκια και ας είμασταν όλοι μέσα στα σπίτια μας. Στο Mega βρέθηκε ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος μας κράτησε μουσική συντροφιά, όπως ακριβώς θα έκανε αν βρισκόμασταν σε κάποιο νυχτερινό κέντρο.

Εντάξει μπορεί να μην είχαμε γαρύφαλλα, βγάλαμε όμως τις πιτζάμες μας, φορέσαμε κάτι πιο καλό (αλλά για μέσα στο σπίτι) και απολαύσαμε τη χθεσινή βραδιά όσο τίποτα. Εννοείται πως είχαμε ποτό, κρασί και ξηρούς καρπούς.

Όσο όμως όλοι παρακολουθούσαν το Mega και τη μουσική βραδιά κανείς δεν παρατήρησε πως η Υβόννη Μπόσνιακ ανέβασε ένα story που δεν είχαμε δει ξανά. Υβόννη και Αντώνης Ρέμος σε τρυφερές στιγμές, σε ένα story που βλέπαμε για πρώτη φορά. Το ζευγάρι παρακολούθησε μαζί τη βραδιά όπως ήταν λογικό, και λίγο πριν το τέλος πόζαρε μαζί στην κάμερα της σχεδιάστριας, κάνοντας οι δυο τους μια καρδιά και με το story να αναφέρει «Ποιος να συγκριθεί μαζί σου».

Και χωρίς να είμαστε εντελώς σίγουροι, έχουμε την εντύπωση πως αυτή είναι η πρώτη φορά που τους βλέπουμε έτσι μαζί στα social media. Το στιγμιότυπο ήταν υπέροχο, και εκείνοι ακόμη καλύτεροι και πιο όμορφοι από ποτέ. Η μίνι αυτή συναυλία μάλιστα άρεσε και πολύ στον κόσμο, που όπως ήταν λογικό συντονίστηκε για να την παρακολουθήσει.

Το Twitter μάλιστα αποθέωσε τον τραγουδιστή και ιδού οι αποδείξεις.