Ο Tom Hanks χάθηκε στη μετάφραση

Ο Tom Hanks χάθηκε στη μετάφραση

Γι' αυτό και χρησιμοποίησε μια γλώσσα που μιλάνε σε όλο τον κόσμο. Την γλώσσα του σώματος.

Η νέα κοινωνική/ρομαντική κομεντί του Tom Hanks, «Larry Crowne», με συμπρωταγωνίστρια την Julia Roberts, θα βγει στις αίθουσες σε λίγες μέρες (30 Ιουνίου), οι περιοδείες των ηθοποιών όμως για την προώθησή της έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό.

Στα πλαίσια αυτών των ταξιδιών, ο Tom Hanks βρέθηκε στην Ισπανία, όπου και εμφανίστηκε στην εκπομπή «Despierta America» του τηλεοπτικού δικτύου Univision. Το πρόβλημα ήταν πως όλοι οι παρουσιαστές μιλούσαν αποκλειστικά ισπανικά και υπήρχε ένα πρόβλημα στην επικοινωνία.

Όταν όμως η παρουσιάστρια του καιρού πήρε τον Hanks για να κάνουν μαζί την παρουσίαση, ο ηθοποιός αποφάσισε να επικοινωνήσει, τόσο με τους τηλεθεατές όσο και με την παρουσιάστρια, όχι προσπαθώντας να μιλήσει ισπανικά, αλλά χορεύοντας. Οι αυθόρμητες, ελπίζουμε, χορευτικές του κινήσεις, ήταν μάλιστα τόσο εντυπωσιακές και αστείες, που μάλλον όλοι ξέχασαν τον λόγο για τον οποίο πήγε ο Hanks στην εκπομπή.

«Δεν μπορείς να μην αγαπάς το Univision! Πόσο διασκεδαστική ήταν αυτή η μία ώρα, με πιπεριές για πρωινό! Que bueno! Hanx» έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter ο ηθοποιός μετά το τέλος της εκπομπής.

Δείτε το βίντεο παρακάτω.