Φουρέιρα - Βαλαβάνη στο πιο hot challenge του Internet. Ποια το έκανε καλύτερα;

Φουρέιρα - Βαλαβάνη στο πιο hot challenge του Internet. Ποια το έκανε καλύτερα;

Το challenge που «ρίχνει» το Internet… και το TikTok.

Τόσες ώρες που είμαστε στο σπίτι, δεν περνάνε όλες το ίδιο εύκολα. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Φυσικά και θα βάλουμε στο πρόγραμμα ό,τι μπορούμε να φανταστούμε, όμως, αυτό που φαίνεται να έχει κερδίσει τον περισσότερο κόσμο είναι τα βίντεο και συγκεκριμένα αυτά που έχουν να κάνουν με το TikTok. Δεν είναι να απορείς δεδομένης των επιλογών που σου δίνει η πλατφόρμα, ωστόσο είναι κάτι φορές, όπως αυτή, που έχει ως αποτέλεσμα τα πιο hot θεάματα. Ελένη Φουρέιρα και Ευρυδίκη Βαλαβάνη έκαναν το challenge που κάνει όλος ο κόσμος και θα χρειαστείς μερικές βαθιές ανάσες…

Η Φουρέιρα μας έχει δείξει πολλές φορές τις ικανότητές της στον χορό και συνήθως αυτός πάει μαζί με τα sexy vibes που βγάζει η τραγουδίστρια. Τα live της μιλούν από μόνα τους, για να μην πούμε για την εμφάνισή της στη Eurovision, τόσο με το Fuego όσο κι έναν χρόνο μετά το Dancing Lasha Tumbai.




Χτες το βράδυ, λοιπόν, η Ελένη έκανε το Savage challenge, για χάρη του οποίου χόρεψε και τρέλανε το Instagram

https://www.instagram.com/p/B-2NjuUgua7

Λίγο μετά, η Ευρυδίκη ανέβασε το ίδιο challenge στο TikTok της, το οποίο έκανε story.

Εμείς, πάντως, δεν μπορούμε να διαλέξουμε μεταξύ των δύο. Τα κορίτσια ήταν εξίσου hot κι υπέροχα και το αποτέλεσμα μιλάει από μόνο του.

Κι επειδή μας έβαλαν σε αυτήν τη διάθεση, μπες στην παρακάτω gallery να θυμηθείς τις πιο sexy φωτογραφίες που έχουν ανεβάσει στο Instagram.