Απόλυτη δικαίωση: Η άγνωστη ατάκα του Harry αθωώνει τη Meghan για το Megxit

Απόλυτη δικαίωση: Η άγνωστη ατάκα του Harry αθωώνει τη Meghan για το Megxit

Μόλις συνέβη η ανατροπή στα όσα πιστεύαμε.

Το Megxit έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στο Παλάτι. Ή τουλάχιστον όπως έδειχναν τα φαινόμενα. Οι βασιλικοί κανόνες είναι πολύ συγκεκριμένοι κι αυστηροί και δεν επιδέχονται ιδιαίτερες πρωτοβουλίες από την πλευρά των μελών τους. Έτσι, όταν η Meghan Markle κι ο πρίγκιπας Harry ανακοίνωσαν την απόφασή τους να απομακρυνθούν και να ανεξαρτητοποιηθούν, οι αντιδράσεις ήταν έντονες. Τόσο από την πλευρά της βασίλισσας όσο κι από την πλευρά του κόσμου.

Πολλοί τα έβαλαν με τη Meghan, κατηγορώντας τη ότι εκείνη τα ενορχήστρωσε όλα κι ότι ο Harry έκανε αυτό που ήθελε η σύζυγός του, μη έχοντας λόγο σε αυτό ή ακόμα και όντας αντίθετος. Και τα πυρά δεν είχαν τελειωμό για την πρώην πρωταγωνίστρια του Suits.




Κοίτα, όμως, που τελικά όχι απλώς αθωώνεται, αλλά, όπως εξελίσσεται το θέμα, ο Harry ήθελε χωρίς αμφιβολία να φύγει από τη βασιλική οικογένεια και να ακολουθήσει μία πιο καθημερινή ζωή μακριά από όλα τα βασιλικά πρέπει.

Πώς το μάθαμε αυτό; Σύμφωνα με την DailyMail, η Dr. Jane Goodall, που το καλοκαίρι συναντήθηκε με τον πρίγκιπα αποκάλυψε ότι ήδη από τότε υπήρχε στον αέρα το Megxit και συγκεκριμένα μία ατάκα του ίδιου αθωώνει πλήρως τη Meghan επ’ αυτού.

Στο τέλος της συζήτησης, η Meghan πήγε μαζί με τον Archie να ακούσει, ώσπου σε κάποια φάση συνέβη αυτό που ακολουθεί.

«Έκανα τον Archie να κάνει τον χαιρετισμό της βασίλισσας, λέγοντας ΄’Υποθέτω ότι θα πρέπει να το μάθει’», είπε η Dr. Goodall κι ο πρίγκιπας Harry απάντησε αμέσως: «Όχι, δε θα μεγαλώσει έτσι».

Δεν μπορούμε να πούμε ότι παραξενευόμαστε από τη γρήγορη απάντησή του, αφού ανέκαθεν ήταν ο royal που δε ζούσε τη ζωή του βάσει των προτύπων της βασιλικής οικογένειας. Οπότε, είναι πολύ λογικό που ήθελε και για τον γιο του κάτι αντίστοιχο.

Έξι μήνες μετά, έγινε η μεγάλη ανακοίνωση κι από την 1η του Απριλίου δε χρησιμοποιούν πια τους τίτλους τους.

Ας δούμε τώρα, λοιπόν, τις τελευταίες φωτογραφίες που μας έκαναν να πειστούμε ακόμα περισσότερο για τον έρωτα της Meghan και του Harry: