Ο Tom Hanks έκανε την πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση μετά τον κορονοϊό κι εξήγησε γιατί δεν έχει μαλλιά

Ο Tom Hanks έκανε την πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση μετά τον κορονοϊό κι εξήγησε γιατί δεν έχει μαλλιά

O Tom μίλησε με όσο χιούμορ μπορούσε για την πανδημία

Το “Saturday Night Live” είναι η πιο κλασική εκπομπή στις ΗΠΑ, κάτι σαν το δικό μας Στην υγειά μας ρε παιδιά και προβάλλεται live κάθε Σαββατόβραδο.

Την παρουσίαση αναλαμβάνει κάθε εβδομάδα ένας διαφορετικός παρουσιαστής και τα Lives καλλιτεχνών είναι πολλά και άκρως ενδιαφέρονται.

Εξαιτίας της καραντίνας κόντρα στον κορονοϊό, η εκπομπή αυτής της εβδομάδας δεν βγήκε μεν Live αλλά ήταν από τις πιο επιτυχημένες.
Σε ρόλο παρουσιαστή από το σπίτι του φυσικά, ο Tom Hanks, ο οποίος έκανε και την πρώτη τηλεοπτική του εμφάνιση μετά την περιπέτεια με τον κορονοϊό.



Ο Hanks μίλησε από καρδιάς στην Αμερική και με όσο χιούμορ μπορεί να κάνει κανείς σε αυτή τη φάση και συγκίνησε τους τηλεθεατές.

«Είναι το Saturday Night Live στο σπίτι! Ήμουν το πιο διάσημο καναρίνι στο ανθρακωρυχείο το διάστημα αυτό, έγινα ο μπαμπάς ολόκληρης της Αμερικής περισσότερο από ποτέ», εξήγησε ο Hanks που τόνισε πως είναι δύσκολη κατάσταση και δεν χωράει πολύ χιούμορ αλλά θα κάνει το καλύτερο δυνατό.

Ο Tom που πέρασε τον κορονοϊό στην Αυστραλία μαζί με τη σύζυγό του Rita Wilson δεν δίστασε να αναφέρει πως τα μαλλιά του είναι μια χαρά απλά τα ξύρισε για έναν ρόλο και μακραίνουν αρκετά αργά ενώ αναφέρθηκε και στον τρόπο με τον οποίο μετρούσαν την θερμοκρασία του στην Αυστραλία!