Τζένη Καρέζη-Ανδρέας Μπάρκουλης: Ο άγνωστος έρωτας στα γυρίσματα του «Τζένη-Τζένη» (video)

Τζένη Καρέζη-Ανδρέας Μπάρκουλης: Ο άγνωστος έρωτας στα γυρίσματα του «Τζένη-Τζένη» (video)

Θυελλώδης και σύντομος!

Όσο να πεις, τις μέρες αυτές, μία από τις καλύτερες παρέες μας, είναι η τηλέραση, η οποία ομολογουμένως έχει κάνει σοβαρή δουλίτσα με ταινίες και εκπομπές, προκειμένου να κυλήσει η καραντίνα μας όσο το δυνατόν πιο ευχάριστα. Και μιας και είμαστε Έλληνες, και έχουμε μεγαλώσει με τις ταινίες του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου, δεν θα μπορούσαμε να μην παρακολουθήσουμε το υπέροχο Τζένη-Τζένη!

Πρωταγωνιστές οι stars Tζένη Καρέζη και Ανδρεάς Μπάρκουλης, φόντο οι υπέροχες καλοκαιρινές Σπέτσες και ένα θέμα βαθιά διαχρονικό που περιγράφει απόλυτα την ελληνική πραγματικότητα: Η πολιτική και όλα αυτά που μπορεί κάποιος να κάνει για την εξουσία.

Χιούμορ, υπέροχες εικόνες και φυσικά δύο πρωταγωνιστές άκρως ταιριαστοί. Κι όμως ελάχιστοι γνώριζαν ότι την περίοδο εκείνη, Καρέζη και Μπάρκουλης είχαν δεσμό. Συγκεκριμένα, Πριν λίγα χρόνια μέσω της αυτοβιογραφίας του, ο Ανδρέας Μπάρκουλης είχε κάνει την αποκάλυψη: «Τρύπωνα στο σκάφος και έλιωνα στα χείλη της και στις ματάρες της, πέρασαν έτσι κάποιοι μήνες και κυκλοφορούσαμε σαν ζευγάρι και το παραμύθι ζωντάνευε. Όταν έφυγε στη Γαλλία για σπουδές ηθοποιίας απομακρυνθήκαμε».

Να που τελικά, υπάρχουν παραμύθια!