MasterChef 4: Ο άγνωστος χωρισμός του ζευγαριού που μας «σόκαρε»

MasterChef 4: Ο άγνωστος χωρισμός του ζευγαριού που μας «σόκαρε»

Το φετινό MasterChef τα είχε όλα

Μπορεί εμείς να βλέπουμε ακόμη στους τηλεοπτικούς μας δέκτες τα επεισόδια του Masterchef, όμως τα γυρίσματα διακόπηκαν πρόωρα λόγω της κατάστασης που επικρατεί με τα μέτρα πρόληψης από τον κορονοϊό. Πάντως γνωρίζουμε ήδη, και πότε θα γίνει μάλλον ο τελικός του reality, αλλά και ποιοι είναι οι δύο παίκτες που φτάνουν μέχρι εκεί.

Αυτό που δεν γνωρίζαμε όμως είναι πως το ζευγάρι του reality δεν είναι πλέον μαζί. Αν δεν παρακολουθείς φανατικά το Masterchef, να σε ενημερώσουμε πως μιλάμε για την σχεση της Μαρίας και του Δημήτρη, η οποία έχει τραβήξει ουκ ολίγα βλέμματα μέσα στο reality μαγειρικής. Και δεν εννοούμε μόνο τω συμπαικτών που βρίσκονται μέσα στο ίδιο σπίτι, αλλά και των κριτών.

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, η σχέση αυτή είχε πρόωρο τέλος. Η Μαρία Μπέη και ο Δημήτρης Μπέλλος δεν είναι πλέον μαζί, με τις πληροφορίες να αναφέρουν, πως ο παίκτης του Masterchef, γύρισε στην πρώην σύντροφό του.

Και οκ δεν κρίνουμε μπορεί εν τέλει να ήταν ακόμη ερωτευμένος μαζί της, αλλά μήπως δεν έπρεπε να έρθει τόσο κοντά με την Μαρία;