4 φορές που είδαμε τη Μαριέττα Χρουσαλά χωρίς make up και είπαμε wow

4 φορές που είδαμε τη Μαριέττα Χρουσαλά χωρίς make up και είπαμε wow

Μία κούκλα

Τη Μαριέττα Χρουσαλά τη γνωρίσαμε αρκετά χρόνια πριν, συγκεκριμένα 17, όταν το 2003 κέρδισε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς στα καλλιστεία. Δούλεψε αρκετά χρόνια ως μοντέλο, ενώ την είδαμε και σε ρόλο παρουσιάστριας στο πλευρό του Γρηγόρη Αρναούτογλου, στην εκπομπή Πολύ την Κυριακή.

Η 37χρονη παρουσιάστρια και μοντέλο έχει τρία παιδάκια, και ακόμη και σήμερα παραμένει μία καλλονή. Η ίδια με την οικογένεια της μένει μόνιμα στο εξωτερικό και οι φορές που την βλέπουμε στην Ελλάδα είναι πραγματικά λίγες. Την βλέπουμε όμως συνεχώς μέσα από το Instagram account της, από όπου και μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητά της και τις δραστηριότητες με τα παιδιά της.

Μέσα από το Instagram της βέβαια βλέπουμε και δικές της φωτογραφίες, και δεν είναι λίγες οι φορές που μείναμε με το στόμα ανοιχτό. Η Μαριέττα είναι μία κούκλα, ενώ παρά το γεγονός πως έχει τρία παιδιά, το σώμα της είναι πραγματικά απίστευτο μετά από τρεις εγκυμοσύνες. Καθώς λοιπόν χθες χαζεύαμε τα stories με τα πασχαλινά κουλουράκια που έφτιαχνε, είδαμε κάποιες φωτογραφίες της και πάθαμε πλάκα.

Και ψάξαμε λίγο στο account της και βρήκαμε και κάποιες ακόμη. Βρήκαμε τέσσερις φορές που η Μαριέττα Χρουσαλά έβγαλε φωτογραφία χωρίς ίχνος μακιγιάζ, κι εμείς αναφωνήσαμε wow. Δες τις φωτογραφίες της στη gallery που ακολουθεί.