Αθηνά Οικονομάκου: Η μαμά της είχε γενέθλια και της ευχήθηκε με την πιο super φωτογραφία

Αθηνά Οικονομάκου: Η μαμά της είχε γενέθλια και της ευχήθηκε με την πιο super φωτογραφία

Δες τι πόσταρε η ηθοποιός

Το social distancing που έχει ληφθεί ως μέτρο περιορισμού μετάδοσης του κορονοϊού, έχει μόνο ένα κακό. Είσαι μακριά από τα αγαπημένα σου πρόσωπα όχι μόνο για τις γιορτές του Πάσχα, αλλά και σε σημαντικές ημέρες για εσάς. Όπως η Αθηνά Οικονομάκου για παράδειγμα που μπορεί να βρίσκεται με τον σύζυγο και τον γιο της, είναι όμως μακριά από την οικογένειά της.

Εχθές η μαμά της είχε τα γενέθλιά της και δυστυχώς η Αθηνά δεν μπόρεσε να είναι μαζί της να γιορτάσουν μαζί αυτή τη μέρα. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν της ευχήθηκε. Η ηθοποιός ανέβασε στο Instagram account της μια φωτογραφία με την μητέρα της σε μορφή story, όπου και της ευχήθηκε χρόνια πολλά.

Αυτή η φωτογραφία βέβαια κάτι μας θύμισε, ήμασταν σίγουρες πως την είχαμε δει ξανά. Και ναι, η Αθηνά πόσταρε ξανά την φωτογραφία αυτή με την μητέρα της στην γιορτή της γυναίκας, για να της ευχηθεί για μία ακόμη σημαντική μέρα. Αυτό ωστόσο που έχουμε να παρατηρήσουμε, δεν είναι το ότι χρησιμοποίησε την ίδια φωτογραφία, αλλά το πόσο ίδιες είναι με τη μητέρα της.

Η μαμά της είναι μια πραγματική καλλονή και η φωτογραφία αυτή το μαρτυρά. Αν επομένως αναρωτιόσουν από που η Αθηνά πήρε αυτή την ομορφιά έχεις την απάντηση μπροστά σου.