Jude Law: O γιος του ποζάρει στο Instagram και η ομοιότητά τους είναι σχεδόν συγκινητική (photos)

Jude Law: O γιος του ποζάρει στο Instagram και η ομοιότητά τους είναι σχεδόν συγκινητική (photos)

Μετά τo γιο του Johnny έχουμε τον γιο του Jude!

Mε μεγάλη μας χαρά, όσο μπορούμε εν μέσω πανδημίας τελοσπάντων, συνειδητοποιούμε ότι τα σέξι ινδάλματα της εφηβείας μας, έχουν κάνει μία σωστή κίνηση: Έχουν αποκτήσει γιους!!! Μπορεί όταν τα διάσημα τέκνα ήταν μικρά, να μην συνειδητοποιούσαμε το καλό που έχουν κάνει, αλλά πλέον είμαστε σε θέση να το εκτιμήσουμε.

Έτσι τώρα πια έχουμε έναν νέο Johnny Depp -συγκεκριμένα τον 18χρονο Jack- αλλά και έναν νέο Jude Law, δηλαδή τον 23χρονο Rafferty.

Ο Rafferty Law λοιπόν, ασχολείται με την υποκριτική ενώ έχει ήδη στο ενεργητικό του ένα σύντομο ειδύλλιο με την Rita Ora. Κατά τ' άλλα, μοιράζει το χρόνο του ανάμεσα σε γυρίσματα και φωτογραφίσεις, ενώ έχει αδυναμία στην οικογένειά του, την οποία φροντίζει να βλέπει όσο περισσότερο μπορεί.

Η μητέρα του λοιπόν, Sadie Frost, ανέβασε μία φωτογραφία με τα τρία από τα τέσσερα παιδιά της, τους Rafferty, Iris και Rudy, γράφοντας ότι είναι περικυκλωμένη από μαμαδίστικη αγάπη.

Το σοκ βέβαια της υπόθεσης, είναι η ομοιότητα του Rafferty με τον γόη Jude, η οποία ομολογουμένως μας ενθουσιάζει! Τώρα περιμένουμε να μεγαλώσει λίγο και ο Knox του Brad!!!

Δες την παρακάτω gallery: