«Είχα δραματικές παρενέργειες»: Η Rita Wilson μιλά για την μάχη της με τον COVID-19 (video)

«Είχα δραματικές παρενέργειες»: Η Rita Wilson μιλά για την μάχη της με τον COVID-19 (video)

O δρόμος για την ανάρρωση δεν ήταν εύκολος. 

Και ενώ η επέλαση του COVID-19 συνεχίζεται σε όλο τον κόσμο, με ανθρώπινες ζωές να χάνοται καθημερινά, στον αντίποδα έχουμε τα ευχάριστα που είναι οι ασθενείς που αναρρώνουν ή βγαίνουν από την εντατική κερδίζοντας την μάχη με τον ιό. Νικήτρια λοιπόν, αναδείχθηκε και η Rita Wilson, όπως και ο σύζυγός της Tom Hanks.

Το διάσημο ζευγάρι λοιπόν, ανακοίνωσε λίγες μέρες πριν ότι είναι καθαρό από τον ιό και μπορεί επιτέλους να βγει από την πολύ αυστηρή καραντίνα, ευχαριστώντας τους ανθρώπους που τους φρόντισαν όλον αυτόν τον καιρό.

Βέβαια, το διάστημα της αναρρώσης δεν ήταν τόσο εύκολο όσο κάποιοι πιστεύουν, μιας και όπως η ίδια η Rita τόνισε, ότι η αγωγή που της χορηγήθηκε μπορεί να έριξε τον πυρετό, αλλά της προκάλεσε ακραίες παρενέργειες, όπως ναυτία, ιλίγγους και ζαλάδες. Όπως μάλιστα τόνισε, δεν μπορούσε να σηκωθεί από το κρεβάτι αρκετές ημέρες.

«Δεν μπορούσα να μιλήσω και οι μύες μου πονούσαν. Ένιωθα πολύ αδύναμη», είπε χαρακτηριστικά. Η αλήθεια είναι ότι όσο πιο επικίνδυνος είναι ένας ιός, τόσο πιο δραστική είναι και η θεραπεία. Ελπίζουμε οι επιστήμονες να ανακαλύψουν κάτι λιγότερο ακραίο σύντομα, για να γλιτώσουν πολλοί ασθενείς την ταλαιπωρία.