Harry & Meghan Markle: Η φήμη για το πανάκριβο σπίτι που αγόρασαν και η αλήθεια γύρω από αυτό

Harry & Meghan Markle: Η φήμη για το πανάκριβο σπίτι που αγόρασαν και η αλήθεια γύρω από αυτό

Σε ποιον ανήκει το 14,5 εκατομμυρίων δολαρίων σπίτι;

Εδώ και μερικά 24ωρα κυκλοφορεί μία μεγάλη φήμη, πως η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry αγόρασαν το σπίτι που κάποτε έμενε ο Mel Gibson στην περιοχή του Los Angeles. Όλα ξεκίνησαν όταν μία μεσίτρια στην περιοχή πόσταρε τη φήμη αυτή στο προσωπικό της Instagram account.

Ένα από τα βρετανικά tabloids τότε πήρε τη φήμη αυτή και την έκανε πραγματική είδηση, πως το royal ζευγάρι είχε πράγματι αγοράσει το σπίτι με τις 5 κρεβατοκάμαρες, αξίας 14,5 εκατομμυρίων δολαρίων στο Malibu. Ωστόσο νέες πηγές αναφέρουν τώρα στo Daily Beast, πως όλο αυτό το story περί αγοράς νέου σπιτιού στο Malibu είναι εντελώς φτιαχτό και δεν ισχύει σε καμία των περιπτώσεων.

Για άλλη μια φορά τα βρετανικά tabloids έκαναν το θαύμα τους και δημοσίευσαν fake news σαν είδηση που αληθεύει 100%. Και αναρωτιόμαστε: θα σταματήσουν ποτέ να ασχολούνται μαζί τους; Ακόμη και τώρα που έχουν φύγει από την Βρετανία εξακολουθούν να δημιουργούν θέματα και προβλήματα, βάζοντας τον δούκα και τη δούκισσα του Sussex να κάνουν τρελά πράγματα.

Μετά την αγορά βίλας άραγε (και με 5 κρεβατοκάμαρες) τι άλλο θα τους δούμε να κάνουν σύμφωνα με τα βρετανικά tabloids. Πάντως μια καλή ιδέα θα ήταν να διασταυρώνουν λίγο τις πληροφορίες τους προτού γράψουν κάτι. Δεν συμφωνείς;