Victoria Beckham: Αυτή τη φωτογραφία της Harper δεν την έχεις δει ξανά

Victoria Beckham: Αυτή τη φωτογραφία της Harper δεν την έχεις δει ξανά

Και είναι απίστευτη

Ο David και η Victoria Beckham έχουν μια μεγάλη κι ευτυχισμένη οικογένεια. Έχουν τέσσερα παιδιά ηλικίας από 8 ετών έως 21ος και ουκ ολίγες φορές τους έχουμε δει όλους μαζί να ποζάρουν σε φωτογραφίες. Τα παιδιά των Beckham έχουν μεγαλώσει όντας στο προσκήνιο, οπότε ακούγεται και είναι πολύ λογικό να κρατούν στιγμές και φωτογραφίες τους από τότε που ήταν μικρά για προσωπική χρήση.

Ο Βrooklyn, που είναι ο μεγαλύτερος έχει το δικό του Instagram account, όμως η μικρότερη αδερφή του η Harper δεν εμφανίζεται τόσο συχνά στα social media. Την Κυριακή του Πάσχα όμως η Victoria Beckham ανέβασε στο Instagram account της μια φωτογραφία της Harper από κάποιο Πάσχα μερικά χρόνια πριν.

«Βρήκα αυτή τη γλυκιά ανάμνηση της Harper από ένα παλιό Πάσχα. Οι σκέψεις μου είναι σε όλους στον κόσμο αυτή την πολύ διαφορετική Κυριακή του Πάσχα».

Δεν ξέρουμε ποια είναι ακριβώς εκεί στη φωτό αυτή η ηλικία της Harper, σίγουρα όχι πάνω από δύο χρονών, όμως είναι πραγματικά μια γλύκα. Με ένα λευκό φορεματάκι και κρατώντας ένα πασχαλινό αυγό στο χέρι της, μας έφτιαξε πραγματικά τη διάθεση με το πόσο χαριτωμένη είναι.

Δες εδώ την ανάρτηση της Victoria Beckham.