Μαρία Σολωμού: Το tb με καυτό σορτσάκι και το μήνυμα για τις φετινές διακοπές

Μαρία Σολωμού: Το tb με καυτό σορτσάκι και το μήνυμα για τις φετινές διακοπές

Αυτό που έγραψε εκφράζει λίγο - πολύ όλους μας.

Ο καιρός περνάει μέσα στην καραντίνα. Μπορεί να μην το πιστεύαμε ότι θα μετρούσαμε έναν μήνα μέσα στο σπίτι, αλλά η πραγματικότητα μας διέψευσε. Δεν είναι, όμως, να μας παίρνει από κάτω. Τώρα το έχουμε συνηθίσει σιγά-σιγά κι απλώς κάνουμε σχέδια για όταν με το καλό ακούσουμε την ευχάριστη ανακοίνωση για το τέλος του εγκλεισμού.

Σε μία ανάλογη διάθεση βρίσκεται και η Μαρία Σολωμού, την οποία βλέπουμε το τελευταίο διάστημα πιο ενεργή από ποτέ στα social media. Στέλνει διαδικτυακή δουλειά στους μαθητές της για να ανεβάσουν στο Instagram τους, συντονίζεται με όλον τον υπόλοιπο πλανήτη τα χαράματα για διαλογισμό και γενικώς είναι σε μία πολυάσχολη φάση, ακόμα και μέσα στο σπίτι.




Πριν από λίγο, όμως, ανέβασε μία tb φωτογραφία από τον περασμένο Αύγουστο στην Πάρο, όπου φορούσε ένα super-hot σορτσάκι, αναπολώντας τις διακοπές της, ενώ παράλληλα αναρωτιέται αυτό που όλοι λίγο ή πολύ έχουμε στο μυαλό μας: αν θα πάμε φέτος διακοπές.

Ακριβώς επειδή κανείς δεν μπορεί να μας απαντήσει το συγκεκριμένο ερώτημα με την κατάσταση γύρω μας, τα hashtags που έβαλε κάτω από το caption της, δίνουν και λίγο τη λύση για το μαύρισμα του καλοκαιριού. Φυσικά με πολύ χιουμοριστική διάθεση, όμως, πραγματικά είναι αυτό που πολλοί θα κάνουν φέτος.

«19 Αυγούστου ήτανε θυμάμαι, ντάλα καλοκαιράκι, Πάρος! Διακοπούλες!!! Ποιος ξέρει φέτος αν θα ´χουμε φωτογραφίες από διακοπές να δείχνουμε..... θα δούμε τώρα..... #μαυρισμαστομπαλκονι #πλαστικηπισινουλα #staypossitive #miraclesdohappen»

Δες τη φωτογραφία στην παρακάτω gallery.