Quarantine mode on: Η Κάτια του GNTM μας έδειξε την αγαπημένη γωνιά του σπιτιού της

Quarantine mode on: Η Κάτια του GNTM μας έδειξε την αγαπημένη γωνιά του σπιτιού της

Έτσι κάνει καλύτερη την καραντίνα στο σπίτι της

Οι celebrities της ξένης, αλλά και της ελληνικής showbiz παιρνούν την καραντίνα στο σπίτι τους με διαφορετικούς τρόπους. Άλλοι με τον σύντροφό τους, άλλοι με κατοικίδια, άλλοι με την οικογένειά τους. Υπάρχουν και αυτοί που μένουν μόνοι όμως κι έχουν μια αγαπημένη γωνιά για να παιρνούν τις περισσότερες ώρες της ημέρας.

Και κάτι παρόμοιο συμβαίνει και με την Κάτια Ταραμπανκό. Η μία από τις δύο νικήτριες του Greece’s Next Top Model, αφού μας έδειξε πως βγήκε ντυμένη για καφέ στην ταράτσα της, μετά μας έδειξε ένα σημείο του σπιτιού της, μέσα από ένα βίντεο στο Instagram account της. Ένα σημείο ποπυ υποθέσαμε πως είναι το αγαπημένο της και πως το φροντίζει για να της φτιάχνει τη διάθεση.

Κοντά σε ένα παράθυρο στο σπίτι της βρίσκεται ένα σημείο το οποίο η Κάτια έχει διακοσμημένο με αρκετά λουλούδια και αυτό είναι από μόνο του κάτι όμορφο. Τα λουλούδια εκτός από υπέροχο άρωμα, σου φτιάχνου και τη διάθεση, ειδικά αυτό το διάστημα που όλοι περνάμε κάπως δύσκολα.

Στη συνέχεια και καθώς το βίντεο προχωρά βλέπουμε σε κάποιο σημείο κάποια μετάλια κρεμασμένα, τα οποία σίγουρα είναι σημαντικά για εκείνη. Και κάπως έτσι μάθαμε ακόμη κάτι για εκείνη με αυτή την «αποκάλυψη».



Δες το βίντεο από το σπίτι της στη gallery που ακολουθεί.



Μετά μάλιστα έβγαλε και μια φωτογραφία στο σημείο αυτό, την οποία εννοείται ανέβασε στο Instagram account της.