Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ: Τα νούμερα της χθεσινής πρεμιέρας δεν είχαν προηγούμενο

Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ: Τα νούμερα της χθεσινής πρεμιέρας δεν είχαν προηγούμενο

Και δεν το βρίσκουμε παράλογο

Βρισκόμαστε ήδη στην Μεγάλη Πέμπτη και για πρώτη φορά δεν έχουμε καταλάβει ότι έχουμε Πάσχα. Το φετινό Πάσχα δεν μοιάζει με τα προηγούμενα μιας και η επέλαση του κορονοϊού στη χώρα μας έχει αλλάξει κάπως τα πράγματα. Δεν μπορείς να βγεις έξω παρά μόνο για να κάνεις τα απολύτως απαραίτητα, δεν υπάρχουν ανοιχτά μαγαζιά, αλλά ούτε κι εκκλησίες, και κάπως έτσι ξέχασες κι εσύ –κι εμείς- πως διανύουμε τις μέρες της Μεγάλης Εβδομάδας.

Μας το θύμισε όμως εχθές ο Ant1, ο οποίος ξεκίνησε την προβολή του Ιησού από τη Ναζαρέτ. Της ταινίας που βλέπουμε κάθε χρόνο και για πρώτη φορά φέτος ίσως καταφέρουμε να δούμε όλα τα επεισόδια. Βλέπεις φέτος δεν υπάρχουν έξοδοι, όλοι βρισκόμαστε στο σπίτι, οπότε η τηλεόραση είναι και η μόνη παρηγοριά μας.

Όπως προφανώς γνωρίζεις τόσα χρόνια ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ είναι μία ταινία που αναφέρεται και περιγράφει τη Γέννηση, τη Ζωή, τα Πάθη και την Ανάσταση του Ιησού Χριστού. Είναι αυτή η σειρά που φέτος (όπως και κάθε χρόνο) μας έκανε να καταλάβουμε πως έχουμε Πάσχα.

Και δεν έχεις ιδέα πόσος κόσμος παρακολούθησε το χθεσινό πρώτο επεισόδιο. Τα νούμερα της πρεμιέρας πραγματικά δεν είχαν προηγούμενο. Τα συνολικά νούμερα αναφέρουν 23,7%, αλλά να σου πούμε πως σε ένα τέταρτο προς το τέλος έφτασε έως και το 26,6% καταποντίζοντας τα αντίπαλα κανάλια.

Δες στη gallery που ακολουθεί τι ακριβώς έκαναν τα υπόλοιπα προγράμματα.