Ένα χρόνο μετά τον χωρισμό της Χρηστίδου με τον Μαραντίνη, θυμόμαστε την τελευταία κοινή φωτογραφία

Ένα χρόνο μετά τον χωρισμό της Χρηστίδου με τον Μαραντίνη, θυμόμαστε την τελευταία κοινή φωτογραφία

Ένα χρόνο μετά, το ζευγάρι μας έχει καταπλήξει 

Ήταν 23 Απρίλη του 2019, όταν λίγο πριν το Πάσχα, ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από 9,5 χρόνια γάμου και 13 χρόνια σχέσης.

Η ανακοίνωση του χωρισμού ήρθε στο Instagram της παρουσιάστριας και του τραγουδιστή, οι οποίοι ανακοίνωναν η κατάσταση αυτή είναι άβολη και ζητούσαν την κατανόηση όλων στην δύσκολη αυτή οικογενειακή στιγμή.

Σίσσυ και Θοδωρής, κατάφεραν μέσα στον ένα χρόνο αυτό να διατηρήσουν την οικογένειά τους ενωμένη και να βάλουν πάνω απ’ όλα το καλό των δύο γιων τους.

Το πρώην ζευγάρι που έχει πάρει και διαζύγιο, όπως έχουμε καταλάβει από τις ατάκες της Χρηστίδου, διατηρεί τόσο καλή σχέση που πραγματοποιεί και κοινά οικογενειακά ταξίδια, όπως αυτό στο Λονδίνο και στο Παρίσι πριν λίγο καιρό.

Ο χωρισμός του πάλαι ποτέ ευτυχισμένου ζευγαριού είχε πέσει σαν κεραυνός στην showbiz, μιας και η Σίσσυ με τον Θοδωρή ήταν ιδιαίτερα δραστήριοι στα social media και ειδικά στο Instagram και το Youtube, όπου κατέγραφαν μαζί τα κοινά τους ταξίδια.

Η τελευταία μάλιστα φωτογραφία του ζευγαριού στο Instagram της Χρηστίδου ήταν στα μέσα Μαρτίου, στην γιορτή του Θοδωρή. Θυμήσου την φωτογραφία παρακάτω.