Θα ανατριχιάσεις με αυτό που κάνουν ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle στο Los Angeles (photos)

Θα ανατριχιάσεις με αυτό που κάνουν ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle στο Los Angeles (photos)

Βλέπουμε για πρώτη φορά τη Meghan στο Los Angeles με κολάν και λευκό πουκάμισο

Aν νομίζεις πως ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle κάνουν διακοπές και μένουν μόνο μέσα στο νέο τους σπίτι στο Los Angeles, κάνεις λάθος.
Το royal ζευγάρι δεν σταματά την φιλανθρωπική του δράση και εν μέσω πανδημίας κι αυτό που έκανε η 38χρονη και ο 35χρονος αγαπημένος της, μας έκανε να συγκινηθούμε.
Το ζευγάρι εντοπίστηκε από κάμερες ασφαλείας και σύμφωνα με όσα μεταδίδει η Page Six της Post να μοιράζει φαγητό σε ανθρώπους που δεν μπορούν να βγουν από το σπίτι τους, ως μέρος της φιλανθρωπικής δράσης Project Angel Food που είναι μη κερδοσκοπική οργάνωση.

Οι άνθρωποι που λαμβάνουν δωρεάν φαγητό είναι μακροχρόνια άρρωστοι, και ο CEO του οργανισμού ανέφερε στο CNN πως ο δούκας και η δούκισσα του Sussex φορούσαν γάντια και μάσκες και μοίρασαν φαγητό σε 20 άτομα τουλάχιστον μέσα σε μια εβδομάδα.



Πηγή ανέφερε χαρακτηριστικά πως χάρη στον εθελοντισμό των royals, η οργάνωση έχει δει τις δωρεές να αυξάνονται και πολλοί άνθρωποι δωρίζουν χρήματα και προϊόντα και για χάρη των πρώτων γενεθλίων του Archie που είναι στις 6 Μαΐου.

Το γεγονός αυτό έχει δώσει έξτρα νόημα στα γενέθλια και η Meghan με τον Harry δεν θα ήθελαν να περάσουν διαφορετικά τα γενέθλια του Αrchie.