Angelina Jolie σε Brad Pitt: «Ή τα παιδιά σου ή την Aniston»

Angelina Jolie σε Brad Pitt: «Ή τα παιδιά σου ή την Aniston»

Οι απειλές και οι μηνύσεις

Ήταν Σεπτέμβριος του 2016 όταν η Angelina Jolie και ο Brad Pitt αποφάσισαν να χωρίσουν έπειτα από 12 χρόνια κοινής ζωής και 2 χρόνια έγγαμου βίου. Παρά τα όσα πέρασαν οι δυο τους ακόμη έχουν επαφές και αυτό λόγω των έξι παιδιών τους. Ιδανικά και αν ήταν εφικτό η Jolie θα ήθελε να μην τον ξαναδεί μπροστά της, όμως λόγω των παιδιών τους αυτό δεν γίνεται.

Πρόσφατα μάλιστα ήρθαν και σε μία συμφωνία οι δυο τους για την διδασκαλία και εκμάθηση των παιδιών τους. Τώρα όμως φαίνεται πως η Jennifer Aniston έχει μετατραπεί σε εμπόδιο ανάμεσά τους και η Jolie ξεκίνησε τις απειλές.

Εάν πρέπει να πιστέψουμε τα πρόσφατα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν, η Jolie δηλώνει τρομερά απογοητευμένη από την σχέση που έχουν Aniston και Pitt. Μάλιστα τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως ακόμη και ο πατέρας της Jolie ανακατεύτηκε και ζήτησε από την Aniston να απομακρυνθεί. Τώρα τα τελευταία νέα μας λένε πως η Angelina Jolie έχει ζητήσει στον Brad Pitt να διαλέξει ανάμεσα στη Jennifer και τα παιδιά τους.

Μάλιστα τον έχει απειλήσει με τεράστια μήνυση αν δεν πάρει μια απόφαση. Μια πηγή ανέφερε στο Life & Style πως η Angelina είναι πικραμένη που ο Brad έχε προχωρήσει και τον προειδοποίησε «πως θα του κάνει τη ζωή κόλαση αν δεν ακούσει».

Κάποια είναι σε έξαλλη κατάσταση έτσι;