Η φωτογραφία του Χρήστου Μάστορα στο Instagram που έκανε τη Rita Wilson να υποκλιθεί

Η φωτογραφία του Χρήστου Μάστορα στο Instagram που έκανε τη Rita Wilson να υποκλιθεί

Το σχόλιο της στη φωτό του τραγουδιστή

Όπως ήδη γνωρίζεις η Rita Wilson, σύζυγος του Tom Hanks είναι ελληνικής καταγωγής, με τον ηθοποιό να παίρνει κι εκείνος πριν από λίγους μήνες πολιτογραφήθηκε Έλληνας, παίρνοντας ελληνική υποκοότητα. Και οι δύο λατρεύουν την Ελλάδα, κι ένα σχόλιο της ηθοποιού ήταν αρκετό για να ανατριχιάσουμε.

Ο Χρήστος Μάστορας ανέβασε εχθές το απόγευμα μια φωτογραφία του στο Instagram, στην οποία φαινόταν στο φόντο ο καταγάλανος ουρανός, με τα σκόρπια σύννεφα, αλλά και σπίτια στο βάθος. Και η φωτογραφία αυτή ήταν αρκετή για να κάνει τη Rita Wilson να υποκλιθεί.

Είναι γνωστή η αγάπη της για την Ελλάδα και αυτό φάνηκε και στο σχόλιό της στη φωτογραφία του Χρήστου Μάστορα. «Gorgeous Greece», σχολίασε η ηθοποιός που θα πει «Υπέροχη Ελλάδα» και ο τραγουδιστής εννοείται δεν άφησε αναπάντητο το σχόλιο της.

«Όταν τελειώσει όλη αυτή η τρέλα σας περιμένουμε», της έγραψε και τα likes έπεσαν βροχή. Μην ξεχνάς επίσης πως ο Χρήστος Μάστορας έχει συνεργαστεί με τη Rita Wilson, στο τραγούδι Let me be. Σε περίπτωση που δεν το έχεις ακούσει, σου το αφήνουμε εδώ από κάτω να το ακούσεις τώρα.