18 χρόνια μετά τον χωρισμό τους Timberlake και Spears μας χάρισαν μια απίστευτη στιγμή

18 χρόνια μετά τον χωρισμό τους Timberlake και Spears μας χάρισαν μια απίστευτη στιγμή

Ναι τι; Προφανώς και «ουρλιάζουμε»

Ο Justin Timberlake και η Britney Spears υπήρξαν ένα από τα πιο hot ζευγάρια του Hollywood πριν από 20 χρόνια. Τα τραγούδια τους στιγμάτισαν την παιδική/εφηβική μας ηλικία και μέχρι και πριν από κάποιους μήνες δεν είχαμε ιδέα πως ο Justin Timberlake είχε γράψει το Cry me a river για την Britney.

Άκου όμως τώρα να δεις τι έγινε και γιατί εμείς «ουρλιάζουμε». Η Britney Spears ανέβασε στο Instagram account της ένα βίντεο στο οποίο χορεύει –περίπου δηλαδή- το καινούργιο τραγούδι του Justin Timberlake με τίτλο «Filthy». Και ποιο είναι το wow σε όλο αυτό; Ότι ενώ δεν τον είχε κάνει καν tag στο post εκείνος της σχολίασε.

«Αυτή είναι η δική μου εκδοχή του Snapchat ή του Tik Tok ή οποιοδήποτε cool πράγμα κάνετε αυτές τις μέρες. Όπως βλέπετε δεν χορεύω εντελώς, απλά βαριέμαι πολύ. Υ.Γ: ξέρω πως είχαμε έναν από τους μεγαλύτερους χωρισμούς πριν από 20 χρόνια, αλλά αυτός ο άνθρωπος είναι ιδιοφυία. Υπέροχο τραγούδι Justin».

Αυτά έγραφε στο post της η Britney και εννοείται οι fans ξετρελάθηκαν τόσο με την αναφορά της τραγουδίστριας, όσο και με το σχόλιο του Justin. Μπορείς πάντως να φανταστείς πώς θα ήταν τα πράγματα σήμερα αν οι δυο τους δεν είχαν χωρίσει και ήταν ακόμη μαζί;