Το post της Πέγκυ Ζήνα πέρυσι σαν σήμερα, πραγματικά ραγίζει καρδιές

Το post της Πέγκυ Ζήνα πέρυσι σαν σήμερα, πραγματικά ραγίζει καρδιές

Και όχι άδικα

Σαν σήμερα πριν από 8 χρόνια έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Μητροπάνος. Ένας τραγουδιστής που μεγάλωσε γενιές και γενιές και είχαμε την τύχη να τον προλάβουμε κι εμείς. Ήταν 17 Απριλίου το 2012 όταν ανακοινώθηκε η δυσάρεστη είδηση με το μουσικό στερέωμα της χώρας να βυθίζεται στο πένθος.

Η Πέγκυ Ζήνα δύο χρόνια πριν εμφανιζόταν μαζί του σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, κάτι που για όσους πήγαν ήταν πραγματικά μια απίστευτη εμπειρία. Η τραγουδίστρια είχε δεθεί πολύ με τον Δημήτρη Μητροπάνο αφού δεν ήταν λίγες οι ώρες που περνούσαν μαζί κάνοντας πρόβες για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Πέρυσι λοιπόν τέτοια μέρα η Πέγκυ Ζήνα ανέβασε μια φωτογραφία της με τον αξέχαστο τραγουδιστή, και τα λόγια της μας ράγισαν την καρδιά. Οι δυο τους σε ασπρόμαυρο φόντο να κάθονται σε ένα παγκάκι, με τον τραγουδιστή να στέκεται λίγο πιο ψηλά από εκείνη και το caption να αναφέρει: «Κάπως έτσι σε νιώθω πια βουνό μου...σε κάθε καλή και κακή στιγμή μου είσαι από πάνω μου.. Μ’ ακούς και με προστατεύεις.. αλλά μου λείπεις πολύ που δεν μπορώ να σ’ έχω δίπλα μου...».

Δες τη συγκινητική φωτογραφία της στη gallery που ακολουθεί.