Δες πώς είναι σήμερα η Τζοάννα του Μάνθου από το Κωνσταντίνου & Ελένης (photos)

Δες πώς είναι σήμερα η Τζοάννα του Μάνθου από το Κωνσταντίνου & Ελένης (photos)

Πρέπει να δεις τις φωτογραφίες για να το πιστέψεις.

Μάλλον δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην αγαπάει το Κωνσταντίνου και Ελένης. Για χρόνια τώρα βλέπουμε καθημερινά σε επανάληψη τα επεισόδια και δε βαριόμαστε ούτε λεπτό, όσες φορές και να παιχτούν στην τηλεόραση. Αν καθόμασταν να μετρήσουμε πόσες επαναλήψεις έχουν παιχτεί, καθόλου εντύπωση δε θα μας έκανε το γεγονός ότι πλέον ξέρουμε απέξω μέχρι και διαλόγους.




Η συγκεκριμένη σειρά είχε πράγματα και ιστορίες που δεν πρόκειται να ξεχάσουμε ποτέ και μέσα σε αυτά βάζουμε, φυσικά, και τις μοναδικές αγάπες του Μάνθου. Ο κύριος Φουστάνος, ως γνωστόν, ήταν ένας ιδιαίτερα μονογαμικός άντρας και πάνω απ’ όλα πιστός… στην κάθε μία ξεχωριστά.

Ένα από τα κορίτσια του ήταν κι η Αγγλίδα Τζοάννα. Μιλάμε για την εκρηκτική ξανθιά που, όσες φορές εμφανίστηκε στην οθόνη μας, τη λατρέψαμε και για το αστείο βλέμμα, με το οποίο έντυνε της κάθε της ατάκα και μας έκανε να ξεκαρδιζόμαστε στις συνομιλίες με τον Μάνθο.

Τον χαρακτήρα υποδύθηκε η εξαιρετικά ταλαντούχα Χρύσα Κοντογιώργου, η οποία παραμένει υπέροχη και γοητευτική μέχρι σήμερα.

Δες τις φωτογραφίες από τα τελευταία χρόνια στην gallery που ακολουθεί.