Η Δέσποινα Βανδή γιόρτάζει είκοσι ένα χρόνια στο πλευρό του Ντέμη με αυτή τη φωτογραφία

Η Δέσποινα Βανδή γιόρτάζει είκοσι ένα χρόνια στο πλευρό του Ντέμη με αυτή τη φωτογραφία

Επέτειο γνωριμίας έχει η Δέσποινα με τον Ντέμη 

Την επέτειο γνωριμίας της με τον Ντέμη Νικολαΐδη γιόρτασε σήμερα και εν μέσω καραντίνας η Δέσποινα Βανδή. Η τραγουδίστρια από τον δημοφιλή λογαριασμό της στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία του Ντέμη κι έγραψε χαρακτηριστικά:

«21 χρόνια»!

Η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης συγκέντρωσαν πάνω τους όλα τα βλέμματα από την αρχή κιόλας της σχέσης τους. Η ιστορία ήθελε τη γνωριμία τους να έγινε το 1998 στο κέντρο «Γκάζι» όπου και τραγουδούσε η Βανδή, ένα βράδυ που η ΑΕΚ έκανε τον χορό της στο κέντρο και η τραγουδίστρια βγήκε στη πίστα φορώντας τη κιτρινόμαυρη φανέλα με τον αριθμό 11, δηλαδή τον αριθμό του Ντέμη. Η αλήθεια όμως αποκαλύφθηκε από την ίδια τη Δέσποινα σε μια τηλεοπτική συνέντευξη, όπου είπε πως ο Ντέμης την πήρε τηλέφωνο χωρίς να έχουν γνωριστεί καν και μάλιστα η στιχομυθία πήγε κάπως έτσι: -Είμαι ο Ντέμης Νικολαΐδης –Κι εγώ είμαι ο Πάπας.

Ο γάμος τους έγινε το 2003 παρουσία 80 περίπου καλεσμένων, συγγενών και φίλων, και με κουμπάρους την Κική Χολέβα και τον Γιάννη Λεονάκη. Νικολαΐδης και Βανδή ήθελαν τόσο ο γάμος τους όσο και η δεξίωση που θα ακολουθούσε, να γίνουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και για τον λόγο αυτό η ασφάλεια και στους δύο χώρους ήταν δρακόντεια. Η

Επίσης, το ζευγάρι διοργάνωσε και δεύτερη δεξίωση, αυτή τη φορά στην Αλεξανδρούπολη, αυστηρά για την οικογένεια και τους συγγενείς τους. Λίγο καιρό μετά, το 2004, απέκτησαν τη κόρη τους Μελίνα, ενώ το 2007 ήρθε στον κόσμο ο γιος τους , Γιώργος.

Δες την φωτογραφία παρακάτω!