Δεν μπορεί... Έτσι είναι πραγματικά η Άννα Μαρία Ηλιάδου χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Δεν μπορεί... Έτσι είναι πραγματικά η Άννα Μαρία Ηλιάδου χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Έχουμε και τις φωτογραφίες που «τίμησε» το μακιγιάζ για να συγκρίνεις.

Πόσες φορές η Άννα Μαρία Ηλιάδου εντυπωσίασε τους κριτές του Greece’s Next Top Model με τις φωτογραφήσεις που έκανε για χάρη του παιχνιδιού; Εκεί, φυσικά, είχε τη βοήθεια ολόκληρου επιτελείου, το οποίο αναλάμβανε τις περισσότερες φορές τα πάντα: τα μαλλιά να είναι στην εντέλεια, το μακιγιάζ καθηλωτικό, το στιλ να είναι στην πένα… τα πάντα!

Η διαφορά μεταξύ του μακιγιαρισμένου και του πιο αμακιγιάριστου, όμως, μπορεί πολλές φορές να είναι μεγάλη, με τα αποτελέσματα ενίοτε να μας σοκάρουν, αφού καταλήγουμε να βλέπουμε δύο διαφορετικούς ανθρώπους.

Τι συμβαίνει στην περίπτωση της Άννας Μαρίας;

Η Ηλιάδου, που ήταν μία εκ των δύο νικητριών του φετινού διαγωνισμού, ανέβασε χτες ένα βίντεο, όπου την είδαμε χωρίς ίχνος μακιγιάζ και μας άφησε άφωνες.




Το πρόσωπό της, απ’ ο,τι φαίνεται, είναι άκρως εντυπωσιακό από μόνο του και δε χρειάζεται πολλά για να σε κλέψει τις εντυπώσεις. Η φυσική της ομορφιά είναι απίθανη, χωρίς κάποια ιδιαίτερη προσπάθεια.

Οπότε, τώρα, μπες στην παρακάτω gallery για να συγκρίνεις την εικόνα που βλέπεις με αυτές που μας έχει δείξει ανά διαστήματα, έχοντας πει ναι στο makeup.

Διάβασε επίσης: Αποκλείεται... Έτσι είναι πραγματικά η Ειρήνη Καζαριάν χωρίς ίχνος μακιγιάζ και ρετούς