Η Σίσσυ Χρηστίδου συγκλονίζει για τις δύσκολες στιγμές στο νοσοκομείο με τα παιδιά της

Η Σίσσυ Χρηστίδου συγκλονίζει για τις δύσκολες στιγμές στο νοσοκομείο με τα παιδιά της

Έκαναν Ανάσταση στο νοσοκομείο.

Συνήθως δεν μπορείς να προβλέψεις πώς θα φέρει μία μέρα η ζωή. Τη μία είσαι ξέγνοιαστός κι απολαμβάνεις απλά και καθημερινά πράγματα και την άλλη ξαφνικές καταστάσεις έρχονται να σου χτυπήσουν την πόρτα και μετά καλείσαι να τις διαχειριστείς. Το φετινό Πάσχα έτσι περνάει για τον περισσότερο κόσμο, όμως στη Σίσσυ Χρηστίδου συνέβη και κάτι διαφορετικό που κανένας γονιός δε θέλει να περάσει.

Πριν από μερικά λεπτά, η αγαπημένη παρουσιάστρια έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκαλύπτοντας ότι πέρασε την Ανάσταση στο νοσοκομείο και συγκεκριμένα στην παιδιατρική πτέρυγα.

Αν και ακόμη δε γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες, αυτό που καταλαβαίνουμε είναι ότι κάτι συνέβη σε κάποιο από τα παιδιά της, με αποτέλεσμα να χρειαστεί νοσηλεία.

Η Σίσσυ έγραψε ένα συγκλονιστικό κείμενο για να το μοιραστεί με τους followers της και να περάσει ένα μήνυμα για σκέψη στον κόσμο.

Ιδού το κείμενο:


«Μέσα σε ένα δωμάτιο, στη παιδιατρική πτέρυγα του Μητέρα, κάναμε ανάσταση και ξημέρωσε για μας το Πάσχα. Και σκέφτηκα πως θα ήταν σημαντικό να το μοιραστώ μαζί σας, γιατί εμενα το γεγονός αυτό, εξαφάνισε την αγνωμοσύνη μου και με γέμισε ευγνωμοσύνη που όλα είναι καλά. Και ίσως χαρίσει αυτή τη σκέψη και σε σενα...

Και τώρα απλά σκέφτομαι τι ωραία που θα ήταν να είμασταν σπιτι.
Όχι διακοπές.
Σπίτι.
Όχι με φίλους και παρέες ψήνοντας αρνιά..
Απλά σπίτι.
Χωρίς πόνο ή αγωνία. Με βαρεμάρα και χαλαρότητα.
Σπίτι.
Δεν θα ξεχάσω ποτέ το Πάσχα αυτό. Ούτε τα μαθήματα που πήρα.
Καλημέρα αγάπες μου. Χριστός Ανέστη. ♥️»

Δες τη φωτογραφία με την οποία συνόδευσε το κείμενο στην παρακάτω gallery.