Ανάσταση με Καίτη Γαρμπή: 22 tweets που μας έκαναν να αδειάσουμε το μπουκάλι με το κρασί

Ανάσταση με Καίτη Γαρμπή: 22 tweets που μας έκαναν να αδειάσουμε το μπουκάλι με το κρασί

Το hashtag που μας έφτιαξε το βράδυ

Ένα Πάσχα αλλιώτικο από τα άλλα βιώσαμε όλοι οι άνθρωποι εχθές το βράδυ με τη σημερινή μέρα να είναι το αποκορύφωμα αυτού. Πρώτη φορά χωρίς αγαπημένους φίλους, συγγενείς και οικογένεια και χωρίς την καθιερωμένη διασκέδαση που μας χαρακτηρίζει σαν λαό, τόσο μετά το τέλος της Ανάστασης, όσο και σήμερα που μαζευόμαστε όλοι γύρω από το τραπέζι και τρώμε.

Και μπορεί χθες να μην είχαμε τη δυνατότητα να βγούμε έξω από το σπίτι μας και να πάμε κάπου τα τηλεοπτικά κανάλια φρόντισαν να φτιάξουν το βράδυ. Μετά τον Αντώνη Ρέμο την προηγούμενη Παρασκευή, ο Alpha εχθές το βράδυ ένα τέταρτο μετά την ανάσταση πρόβαλλε σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση τη συναυλία της Καίτης Γαρμπή, που πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβρη στο Κατράκειο Θέατρο για τα 30 της χρόνια στη μουσική σκηνή.

Καίτη Γαρμπή, Ελένη Φουρέιρα, Γιώργος Παπαδόπουλος, Γιώργος Σαμπάνης, αλλά και ο σύζυγός της Διονύσης Σχοινάς με τον γιο τους, ήταν μερικοί από όσους εμφανίστηκαν μαζί της στη σκηνή. Εμείς φορέσαμε τα καλά μας και αφού φάγαμε την καθιερωμένη μαγειρίτσα, τσουγκρίσαμε και τα αυγά μας, πήραμε τα ποτάκια μας και συντονιστήκαμε στο κανάλι προκειμένου να την απολαύσουμε.

Η Καίτη Γαρμπή ερμήνευσε όλα τα αγαπημένα μας τραγούδια, ενώ τραγούδησε και με τον Διονύση Σχοινά, το ντουέτο τους «Ζήσαμε». Το Twitter το έζησε ακριβώς όπως του άξιζε και εμείς συγκεντρώσαμε τα 22 πιο τέλεια tweets για την Καιτούλα της καρδιάς μας.