Lotus Vrijma: 5 φωτογραφίες της με τον Γιώργο του MasterChef που αποδεικνύουν τον έρωτά τους

Lotus Vrijma: 5 φωτογραφίες της με τον Γιώργο του MasterChef που αποδεικνύουν τον έρωτά τους

Δες τι ανέβασε για τα γενέθλιά του

Μπορεί η κατάσταση που επικρατεί με τον κορονοϊό να έχει αναστείλει τα γυρίσματα του MasterChef, όμως μέχρι στιγμής και μέχρι να διακοπεί η λειτουργία είχαν ήδη γυριστεί αρκετά επεισόδια. Μπορεί να μην έχει γυριστεί ακόμη ο ημιτελικός και ο τελικός γνωρίζουμε όμως και ποιοι φτάνουν μέχρι εκεί, και πότε λογικά θα το παρακολουθήσουμε.

Στο σημερινό επεισόδιο πάντως θα δούμε μία από τις πιο απρόσμενες αποχωρήσεις, αφού όπως ήδη έχει γίνει γνωστό από τα spoiler αποχωρεί το φαβορί του reality, aka ο Γιώργος Λασκαρίδης. Όπως θυμάσαι λοιπόν, ο Γιώργος όταν μιλάει στην κάμερα, αναφέρεται συχνά στην σύντροφό του τη Lotus. Έχουμε καταλάβει πως είναι τρελά ερωτευμένος μαζί της, ενώ αν το έχεις παρατηρήσει πάντα δακρύζει όταν αναφέρεται σε εκείνη.

Εχθές ο Γιώργος είχε τα γενέθλιά του, και η Lotus έκανε στο Instagram το πιο τρυφερό post. Εκτός από αυτό όμως, ψάξαμε και βρήκαμε 5 φωτογραφίες του ζευγαριού που αποδεικνύουν πόσο τρελά ερωτευμένοι είναι οι δυο τους. Εχθές μάλιστα εκτός από τα γενέθλιά του γιόρτασαν και την ενός έτους επέτειο της σχέσης τους.

«Happy birthday to the love of my life @giorgoslaskaridis.
Today is a very special day because we celebrate both your 30th and our 1 year anniversary. It’s been a year filled with crazy adventures and romantic stories and everything happened for a reason. I’m every day so happy to have you in my life and looking forward to every day ahead of us. Σ’αγαπώ», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε.

Δες τις φωτογραφίες τους στη gallery που ακολουθεί.