Ροζάνα Κουτσούκου: Το κορίτσι του GNTM 1 ποζάρει με εφαρμοστό κολάν & οι κοιλιακοί της συγκλονίζουν

Ροζάνα Κουτσούκου: Το κορίτσι του GNTM 1 ποζάρει με εφαρμοστό κολάν & οι κοιλιακοί της συγκλονίζουν

Το κορίτσι αυτό έχει αδυνατίσει τρομερά

Η Ροζάνα Κουτσούκου ήταν μία από τις παίκτριες του Greece’s Next Top Model όταν αυτό επέστρεψε πριν από περίπου δύο χρόνια. Η «ηλιαχτίδα» όπως την αποκαλούσε ο Δημήτρης Σκουλός ήταν ένα απίστευτα φωτογενές κορίτσι, ενώ δεν τα πήγε ιδιαίτερα άσχημα στον διαγωνισμό. Το κορίτσι από τη Μύκονο που θυμάσαι από τότε σήμερα είναι εντελώς διαφορετική.

Έχει ακόμη το φανταστικό αυτό χρώμα στα μαλλιά της το οποίο της ταιριάζει απίστευτα, όμως έχει χάσει αρκετά κιλά από τότε που τη θυμάσαι, και το κορμί της πραγματικά δεν παίζεται. Σε μια φωτογραφία μάλιστα που ανέβασε πριν από λίγες μέρες, βλέπουμε την αλλαγή στο σώμα της ολοκάθαρα.

Η Ροζάνα ποζάρει στο Instagram account της με μαύρο εφαρμοστό κολάν και μπουστάκι και οι κοιλιακοί της συγκλονίζουν. Η Μυκονιάτισσα πρώην παίκτρια του Greece’s Next Top Model φαίνεται να έχει χάσει αρκετά κιλά το τελευταίο διάστημα, και όπως μπορείς να δεις κι εσύ από τις φωτογραφίες της, είναι ολοφάνερο.

Το σώμα της έχει αλλάξει πολύ και δεν είμαστε σίγουρες πως γι’ αυτό οφείλεται το μαύρο κολάν που φορούσε. Όπως βλέπεις η περιοχή της κοιλιάς της είναι όλη ακάλυπτη και οι κοιλιακοί της διαγράφονται κανονικά.

Το σίγουρο πάντως είναι ένα, πως και φέτος αν δήλωνε συμμετοχή στο Greece’s Next Top Model, θα έμπαινε σίγουρα στο σπίτι του reality μοντέλων.