Εβελίνα Σκίτσκο: 5 φωτογραφίες της που αποδεικνύουν γιατί έπρεπε να κερδίσει το GNTM

Εβελίνα Σκίτσκο: 5 φωτογραφίες της που αποδεικνύουν γιατί έπρεπε να κερδίσει το GNTM

Ήταν άλλωστε το φαβορί

Τα Χριστούγεννα του 2018, λίγες ημέρες πριν υποδεχτούμε το 2019 είχαμε συντονιστεί και περιμέναμε να δούμε ποια κοπέλα από την τελική τριάδα θα κερδίσει τον τίτλο του Greece’s Next Top Model. Εβελίνα Σκίτσκο, Ειρήνη Καζαριάν και Μαριάννα Παινέση ήταν τα κορίτσια που έφτασαν ως τον τελικό, με την Εβελίνα να θεωρείται από την αρχή του reality το απόλυτο φαβορί.

Εν τέλει τη νίκη στο τέλος πήρε η Ειρήνη Καζαριάν, η οποία ομολογουμένως εξελίχθηκε πάρα πολύ μέσα στο παιχνίδι. Ακόμη και σήμερα ενάμιση χρόνο μετά πάει πολύ καλά και μπορείς να τη δεις και στο Instagram account της. Η Εβελίνα πήρε τη δεύτερη θέση, όμως με μια βόλτα στο account της θα δεις κι εσύ πως πραγματικά άξιζε τη νίκη.

Η Εβελίνα είναι μια νεαρή μαμά, και παρά το γεγονός πως το μωράκι της ήταν μόλις 7 μηνών όταν εκείνη δοκίμασε την τύχη της στο GNTM, το κορμί της ήταν πραγματικά τρομερό. Από το τέλος του παιχνιδιού και μετά και η Κύπρια φιναλίστ του reality ακολούθησε το modelling κανονικά και δεν είναι λίγες οι δουλειές που έχει κάνει μέχρι σήμερα.

Εμείς μπήκαμε λίγο στο Instagram account της Εβελίνας και βρήκαμε 5 φωτογραφίες της που μας απέδειξαν πως πραγματικά δεν ήταν άδικα το φαβορί του Greece’s Next Top Model και κακώς δεν βγήκε νικήτρια.