Είσαι σίγουρη ποια πασίγνωστη τραγουδίστρια είναι το κοριτσάκι της φωτογραφίας;

Είσαι σίγουρη ποια πασίγνωστη τραγουδίστρια είναι το κοριτσάκι της φωτογραφίας;

Μπορείς να την αναγνωρίσεις;

Πριν από μερικές ημέρες η διάσημη τραγουδίστρια είχε τα γενέθλιά της, και με αφορμή αυτά είδαμε την φωτογραφία της αυτή στο fan page της στο Instagram. Η τραγουδίστρια έγινε 37 ετών και το γιόρτασε εν μέσω καραντίνας ανεβάζοντας στο account της ένα post που αξίζει να διαβάσεις. Έχει μία πραγματικά απίστευτα υπέροχη φωνή και δεν γίνεται να μην ανατριχιάσεις όταν την ακούς.

Με την φωτογραφία αυτή της ευχήθηκε χρόνια πολλά το fan account της, και κάπως έτσι την είδαμε σε παιδική ηλικία. Ο λόγος για την Νατάσσα Μποφίλιου, η οποία μας έχει ταξιδέψει ουκ ολίγες φορές με τη μουσική και τα τραγούδια της.

Στη φωτογραφία αυτή δύσκολα την αναγνωρίζεις, όμως πραγματικά είναι μία γλύκα. Βέβαια αν είσαι φαν της και αν την έχεις παρατηρήσει καλά ο τρόπος που χαμογελάει, σου θυμίζει αρκετά τη Νατάσσα σήμερα. Βλέπεις όταν χαμογελάει φωτίζεται όλο το πρόσωπό της και αυτό φαίνεται και στην παιδική της αυτή φωτογραφία.

Αν πάντως μας την έδειχναν, εκ πρώτης όψεως σίγουρα δεν θα αναγνωρίζαμε ποια τραγουδίστρια είναι. Δες τη φωτογραφία της στη gallery που ακολουθεί και πες μας, εσύ θα την αναγνώριζες;