MasterChef 4: Η ψηφοφορία έφερε ξεκατίνιασμα αλλά η Μαρία με την κάρτα της δημιούργησε μπάχαλο

MasterChef 4: Η ψηφοφορία έφερε ξεκατίνιασμα αλλά η Μαρία με την κάρτα της δημιούργησε μπάχαλο

Οι τοπ 10  του MasterChef 4 ετοιμάστηκαν να αποχαιρετίσουν έναν ακόμα παίκτη

Eίναι αρκετές οι φορές, που τα μέλη των ομάδων του MasterChef 4 λίγο πριν την ψηφοφορία, ξέρουν ποιόν ή ποια πρόκειται να ψηφίσουν. Πολλές φορές ακόμα, κάποιοι γνωρίζουν και από ποιους θα ψηφιστούν.

Η Κάρτα Ασυλίας βρέθηκε στα χέρια της Μαρίας, ως νικήτρια του τελευταίου Τεστ Δημιουργικότητας. Η αίσθηση, που είχε όμως όταν κάποια στιγμή στο παρελθόν η Κατερίνα τη χρησιμοποίησε για να σώσει τον Διονύση, ήταν εφιαλτική!

Όπως ήταν φυσικό, η Ντέμη που δέχτηκε πολλές ψήφους έγινε έξαλλη και κάτι παραπάνω από έξαλλη στην ψηφοφορία.

Η Ντέμη ψήφισε τον Κώστα και έπειτα ψήφισε τον αρχηγό της Γιώργο. Η Ντέμη έκανε κατά μέτωπο επίθεση στον Γιώργο και απάντησε σε όποια κατηγορία δέχτηκε για την απόδοσή της.

«Πίστεψα πως είσαι φίλος, είσαι αστείος, έχω ακούσει πολλά από εσένα», είπε χαρακτηριστικά η Ντέμη.



O Γιώργος πάντως απάντησε στην Ντέμη πως το μοναδικό πράγμα που ζήτησε ήταν η παρασκευή μιας παντζαροσαλάτας που δεν έγινε σωστά. Η κόντρα συνεχίστηκε και μπροστά στους κριτές με την Ντέμη να λέει χαρακτηριστικά:

«Του έσπαγα και τα γόνατα»!

Μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας, η Μαρία φρόντισε να κάνει κι εκείνη με την σειρά της επίθεση στον Γιώργο, ο οποίος παραδέχτηκε πως την Μαρία τη γνώρισε από την πρώτη audition Και ήταν σίγουρος πως θα έχει πρόβλημα μαζί της. Ο Γιώργος αποκάλυψε μάλιστα πως η Μαρία τον επέλεξε για αρχηγό της αντίπαλης ομάδας έχοντας η ίδια κάρτα ασυλίας και χωρίς εκείνος να έχει χρόνο να προετοιμαστεί. Η Μαρία τόνισε πάντως πως δεν έχει πρόβλημα με τον Γιώργο αλλά παραδέχτηκε πως την έχει κουράσει πολύ.

Στον καυγά μπήκε και ο Σταύρος Βαρθαλίτης, του οποίου το όνομα ακούστηκε πολλές φορές αλλά και ο Σταυρής.

Tελικά, υποψήφιοι αποχώρησης ήταν η Ντέμη και ο Γιώργος. Η Μαρία αποφάσισε όμως, όσον αφορά την κάρτα ασυλίας της, να την χρησιμοποιήσει και να σώσει την Ντέμη. Εντέλει, αντιμέτωποι βρέθηκαν ο Γιώργος και ο Κώστας.

Το πιάτο αντιγραφής ήρθε από τους περσινούς διαγωνιζόμενους και καλεσμένους chef, Πάνο Τόγια και Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, του εστιατορίου «Ρους» Κύπρου, μοιάζει με σπαζοκεφαλιά!

H Σπυριδούλα, η περσινή φιναλίστ στον τελικό του MasterChef 3 που ήθελε να γίνει η πρώτη Ελληνίδα MasterChef είχε από νωρίς συντονιστεί στην τηλεόραση του Star Channel.